Diagnos lite bättre

Middagen var mumsig och godiset likaså. Och hemmavid blev jag ikväll, men det känns faktiskt helt okej. Faktum är att det kändes bättre redan när jag bloggat om hur jag kände. Lite lustigt. Men bara jag fick skriva av mig lite så blev jag en smula gladare. Ölen gjorde kanske sitt också.. Men det kan fortfarande bli ännu bättre..

Diagnos velpotta

När jag känner mig såhär så vet jag sällan vad jag ska börja skriva. För jag vet sällan riktigt vad jag känner. Eller varför jag känner som jag gör. Kanske har det nåt samband med när jag har haft det väldigt trevligt och mysigt och sedan slungas tillbaka till verkligheten som bara är, att det blir en väldig kontrast? Jag vet inte. Men igår vid den här tiden hade jag jättetrevligt och nu..? Jag kan ju inte säga att jag dansar omkring här hemma direkt. Lyssnade på Counting Crows "Colorblind" vilket inte direkt är någon humörhöjare. Så då försökte jag istället med lite jävlar anamma och tänkte att vad blir man glad av om inte lite Mmmbop med Hanson. Det är ju sällan man kan bli annat än åtminstone lite muntrare av den eller hur? Men nä, då tyckte jag bara att den kändes högljudd, gnällig och jobbig!? Så jag stängde av. Jag är rätt dålig på att tvinga mig själv att sluta deppa. Eller vad jag nu gör? Deppar känns inte alls rätt. Nä, jag känner mig bara off liksom. Och extremt velig! Det tog evigheter att bestämma vad jag skulle äta till middag. Och när jag hade plockat lösgodis började jag fundera om det verkligen var vad jag ville ha ikväll (livsavgörande val eller hur?). Tidigare idag kunde jag inte bestämma mig om jag skulle gå ut och gå eller inte (vilket slutade i bäddsoffan med fantastiskt sorgliga avsnitt av Private Practice och Grey's Anatomy..). Och det känns astråkigt att bara sitta här hemma ikväll, med mig själv, samtidigt som jag inte vet om jag orkar med folk? Gaah! Fast jag vill göra nåt, egentligen. Men det lutar väl åt hemmakväll. Vilket väl inte är fy skam det heller jag vet. Men.. jag vet inte. Äh, jag tror helt enkelt att jag börjar lite försiktigt med middag och The Hills så får vi se var livet tar mig sedan. En kall öl ska jag bannemej dricka också, det brukar göra susen!

Godkänd och tonfiskmissbrukare

Någon måste ha hållt tummarna idag för vi fick godkänt på vår rapport! Eller så hade det nåt med mitt nya knallrosa nagellack att göra (Lauren i The Hills har sånt..). Fick för mig att det skulle ge tur så istället för att gå och lägga mig började jag måla naglarna sent igår kväll.. Eller så var det kanske för att vårt arbete faktiskt var riktigt bra? Vem vet. Men nåt trodde jag nog allt att vi skulle få komplettera men icke. Så jäkla skönt! Jag är så stolt över vår grupp! När jag kom hem firade jag med The Hills och lite naturgodis, that's all I need ;) Och nyss beställde jag den här för den var slut på press stop när jag var förbi där igår. Kan få bli min lilla grattis-till-godkänt-present till mig själv (ja, jag kan alltid komma på ursäkter till att köpa/göra/äta saker). Den kommer passa fint i min lägenhet iaf, bara typ 1,5 vecka kvar till flytt nu...

Ett av föredragen idag handlade om missbruk, då sa C att jag missbrukar tonfisk. Det är lättfixad lunch okej!??!

McWhat?

Hanna och jag gjorde vår berömda (det är bara en tidsfråga) räkrisotto till middag idag. Den är så sjuukt god så det finns inte! Men man blir mätt.. för det är väldigt svårt att sluta äta.. Men nu sitter jag iaf här mätt och belåten och kikar den här nya superhypade serien "The Mentalist". Svårt att låta bli att titta på nåt som verkar innehålla en ny McDreamy. Undrar vad den härs smeknamn ska bli.. Mc.. Sexy? Hottie? Yummie? Het är han iaf, that's for sure! En sak som däremot inte är så het är att jag har muntlig examination från kl.10-17 imorgon. Blir vår rapport helt sågad så vet jag faktiskt inte vad jag gör. Det skulle kännas så jäkla tungt.. Vore skönt med en någorlunda start på den här utbildningen iaf. Så håll gärna en tumme eller två under morgondagen.


Bästa överraskningen!

Alla Hjärtans Dag blev en väldigt bra lördag till slut. Med Melodikryss, semlor (smakade preciis som de ska!) Grey's Anatomy, sushi, Måns Zelmerlöw (smickrande att folk verkar tänka på mig när de ser honom, hehe), alkohol samt en massa trevligt sällskap under hela dagen. Och tro det eller ej men jag fick rosorna jag ville ha..! Av ingen mindre än min helt fantastiska storasyster! Vackraste rosorna ever. Se och njut (och var lite avundsjuka om ni vill, det är okej).


Lyssnar på:
Paranoid - Kanye West
Scared of Lonely - Beyoncé
Superhuman - Chris Brown feat. Keri Hilson

Maja hjärta rosor

Det har väl inte undgått någon att det vankas Alla Hjärtans Dag på lördag gissar jag? Jag är då fullt medveten om det iaf. Det slog mig häromdagen att det är första gången på typ 7 år som jag är singel denna "högtidsdag". Och jag veet att det mest bara är kommersiellt tjafs. Men jag är ändå van vid att ha någon då, och kanske göra nåt lite extra mysigt sådär. Det är lite ovant att det inte är så i år bara, that's all I'm saying. Men Hanna och jag har lite saker planerade då iaf, så det ser jag fram emot. Men om någon skulle känna för att ge mig blommor så är det bara att köra hårt! När vi var i Solna Centrum förra helgen såg jag rosor som jag blev helt kär i. Jag kan t.o.m ha sagt att jag skulle kunna dö för såna rosor, vilket väl kanske var liiite att ta i. Men fantastiskt vackra var de! Och lycklig skulle jag bli om jag fick såna. Man kanske ska ta och skicka några till sig själv? Och lite choklad kanske? Hmm...


Släkten är bäst!

För att inte förstöra vad som skulle vara en överraskning på min kära kusin Tobbes 40-årsfest så har jag inte kunnat blogga om att älsklingsmamma har varit hos oss ända sedan i torsdags..! Men nu är festen över och hon är på väg norrut igen så nu kan jag lätta på locket. Och en överraskning på festen igår blev hon minsann! En fantastiskt trevlig tillställning var det. Jag älskar verkligen att träffa släkten, min släkt är nog faktiskt den bästa som finns. Särskilt en liten knodd (läs: Olle) har jag blivit väldigt förtjust i :) Annars så har vi i helgen också käkat på Bara Bistro, shoppat lite i Solna centrum (hittade såå fina trosor, vilket jag är helt besatt av förutom klänningar...) och tittat på Melodifestivalen (yesssss, Marie gick inte vidare!). Och idag har vi gjort Djurgården. Vi åt först semla på Flickorna Helin och Voltaire för att sedan vandra runt på Vårsalongen på Liljevalchs. Jätteintressant och fascinerande var det och jag blev ovanligt förtjust i konsten. Blev tom lite kär i två tavlor också vilket typ aldrig har hänt.. All in all har det varit en toppenhelg, som vanligt när mammsen är på besök!

Och snart börjar en av mina favoritserier Nip/Tuck. Men med tanke på hur sjukt porrigt det var förra veckan så känner jag faktiskt en lätt motvilja.. Vilket inte alls är likt mig. Men det ska tittas ändå. Skulle jag bryta en tradition liksom? No way José.


Älskade släkten.

Moshjärnan Maja

Intensivt var ju bara förnamnet. Min hjärna känns som mos efter idag. Intervju och sammanställning av alla svar = betydligt jobbigare än det låter! Och skriva i grupp är ju onekligen spännande. Vi var hur grymma som helst men det är gaanska påfrestande.. Det tar tid och man blir trött. Men det har varit en sjukt intressant dag, det är det ingen tvekan om. Nu ska det dock bli skönt att bara slappa lite, innan det är dags för Step/Muskel med Johanna! Hon och jag har börjat testa lite, för oss helt okända, danspass också. Hittills har vi klarat av Aerobic Dans och Streetfunk. Galet svårt men väldigt roligt har det varit! Och framför allt är passen riktiga utmaningar för en själv :)

Effektivt värre

Jag är trött. Jag har iofs druckit rödvin, då kan jag bli ganska sömnig. Var så jäkla sugen, och gott var det. Hanna och jag har tittat på film, "Burn after reading". Den var lite skum, bättre första halva än andra tror jag att jag tyckte. Fast den var inte lika skum som "Lars and the real girl" som vi såg i fredags. Jeeez... Hur kommer man på den storyn undrar jag..?

Jaha, ja annars har jag varit rättså effektiv idag faktiskt, om jag får säga det själv. Jag har diskat, tvättat, handlat, uträttat ett bankärende, hämtat ut en kursbok och dessutom skrivit nästan två sidor text (!). Så efter det tyckte jag faktiskt att jag förtjänade lite ledigt så då umgicks jag istället.

Men sängen kanske vore en idé nu för imorgon blir det heldag med intervju och en massa textskrivande i grupp.
Med andra ord fett intensivt yo. Sov gott, det ska jag göra!


Kärlek!

Bikten.

PM-seminarium aka Domedagen idag. Men det gick rätt okej ändå. Vissa skulle nog inte alls hålla med mig om det, men så tycker jag. Antagligen för att jag var beredd på det allra allra värstaste. Heelt fel har vi ju faktiskt inte gjort. Bara lite. Nu ska vi bara (...) få ihop det här till någon slags helhet också, hmm.. Borde kanske suttit lite med det nu, men det kändes fett olockande efter en hel dag i skolan. Så datorn blev min bästa vän istället. Och snart börjar ju The Hills. That's right! I said it! It's out there! Jag, Maja Öberg, tittar på The Hills ibland (och jag är dessutom lite kär i Lauren..). Så är det and I'm proud..!


Äventyr i Uppsala

Igår var jag på äventyr i Uppsala. Sandra, Hanna och jag var nämligen och såg Markus Krunegård på Katalin där. Det var en sjukt bra spelning och hela kvällen var verkligen jättetrevlig! Först åt vi tacos hemma hos Sandra och sen blev det öl och grym musik resten av kvällen. Och så sista tåget tillbaka till storstan. Nicenice.

Idag är jag lite trött dock.. Tog nyss ett bad och lade en ansiktsmask, väldigt behövligt! Så nu känner man sig lite som människa igen iaf. Men alltför många knop har det inte blivit under dagen.. Och lär inte bli heller.