Inte så kassa som de har rykte om sig att vara

Söndagar har aldrig varit någon favoritdag för min del (eller för andra vad jag förstår) men den senaste tiden har jag faktiskt tyckt att söndagarna har känts väldigt behagliga. Det blir väl iofs vad man gör det till. Vi brukar använda söndagarna till att städa lite, storhandla och varannan söndag kväll tvätta. Man kan ta det med ro, slipper stress och vi hinner självklart alltid med roligheter också. Precis så har det sett ut idag. Vi har gjort all nytta men också hunnit med skridskoåkning i solen vid Rudan - hur härligt som helst! Både D och jag kände verkligen att det var längesen solen visade sig och vi njöt av varendaste sekund! Åkningen gjorde oss också lite sugna på långfärdsskridskor så det kanske blir något att investera i nästa vinter. Skoshopping till K har vi hunnit med också och ett hemma-zumba-pass för min del.
 
Så söndagar är inte fy skam, i mina ögon har faktiskt onsdagar tagit dess plats. Onsdagar har jag väldigt svårt för. De är toppen av den kulle som är arbetsveckan men efter det går det bara utför (på ett bra sätt). Nu blir det sista "The Killing" och lite kvällsfika för vår del - ett perfekt avslut på en mycket fin helg!
 

Första veckan som förlovade

Vår första vecka som förlovade har varit härlig! För det mesta känns det såklart ingen större skillnad men ibland gör förlovningen verkligen sig påmind. Vi har fått galet mycket gratulationer och lyckönskningar från alla håll och t.o.m blommor - det är helt fantastiskt vad folk är omtänksamma och bryr sig! När vi berättade för K var det också bara glada miner vilket känns otroligt skönt. Hon var inte sen med att skriva ett kvitto på att vi ska gifta oss och vill helst att det ska ske så snart som bara möjligt, haha!
 
Förra helgen gjorde D och jag Drottninggatan och alla dess smyckesaffärer i jakt på ringar. Dock utan framgång då deras utbud antingen var i 25000-kronorsklassen eller, när det gäller titan som vi var intresserade av, extremt begränsat. Igår gjorde vi iaf ett nytt försök efter lite scouting på nätet under veckan. Då var vi alla tre och kollade ringar och vi gick faktiskt därifrån med en beställning som är klar om ca fyra veckor...! Då blev det verkligen på riktigt och än mer lär det väl kännas så när de fyra veckorna (som med all säkerhet kommer bli lååånga veckor...) har gått och vi har ringarna på våra fingrar. Vi har varit helt överens och på det klara med vad vi ville ha för ringar men jag är glatt överraskad över hur lätt det hela ändå gick. Om några veckor lär ni få se resultatet här men jag kan säga att det blev titan och för min del även en del blingbling ;) 
 
 
 
  
 
 K's kvitto och vackra blommor från min bror med familj och D's bror med familj ♥
 

Glada och nyförlovade! ♥

 
 

Två flugor i en smäll

När man bara har varannan vecka på sig så gäller det att vara lite förutseende. Kommande vecka är det ju både fettisdag och alla hjärtans dag men det är inte vår vecka med K. Så idag blev det kombinerad semmel-hjärtedag då vi köpte hem semlor och fina D dessutom köpte lite hjärtegodisar till mig och K ♥ Något bra ska det väl komma av att ha barn bara på halvtid.
 
Den här helgen är för övrigt otroligt efterlängtad! Denna arbetsvecka var en riktigt påfrestande vecka med tunga beslut och sena kvällar. Jag har trots det känt en glädje och utan tvekan en meningsfullhet i arbetet men mentalt känner jag mig verkligen genomtrött efter veckan. Så det är väl bara att hoppas att man är fit for fight på måndag igen men det tror jag nog med tanke på allt mys och roligt som denna helg bjuder på..!
 
 
 

Där ser man

 
I januari 2014 kommer dessutom troligtvis en ny lag som innebär att barnbidraget ska kunna delas, när barnet bor lika mycket hos båda föräldrarna, även om det bara är
en av föräldrarna som gör en sådan anmälan.
 

Från Spaniens stränder till vardagsrummet

När vi var i Spanien så var ett av K's största nöjen att samla vackra stenar. Stenar är ju inte direkt det smidigaste man kan samla när man är utomlands och bara reser med handbagage men lyckligtvis var de alla i sådan storlek att de kunde tas med hem. De har mest legat ett tag medan vi har försökt hitta något fint fat för att göra nån typ av ljusarrangemang av dem. Nu har vi hittat ett passande ljusfat i zink (tack Lagerhaus!) och det blev himla bra och även en påminnelse om en fin semester!