Inte okej.

Det här är inte okej.

Välkommen in i mitt skåp.

Idag glömde jag att låsa mitt hänglås när Hanna och jag var och afro-aerobicsade. Jag hängde dit det på skåpet, men jag låste det aldrig. Sådan är jag tydligen nowadays, tankspridd och trött. Tur bara att ingen tog nåt. Jag saknar åtminstone inget ännu, och plånboken, mp3-spelaren och mobilen var kvar så jag gissar att jag har klarat mig från några större förluster. Men det kunde ju gått illa, klantigt som fan var det verkligen. Nä, nu får jag allt ta och skärpa mig.

Lyssnar på:
Wreckless Love - Alicia Keys
No One - Alicia Keys

Underbar (om än lite sen) upptäckt!

Shit vad sjuuuukt onödigt det är att köpa ringsignaler till sin mobil! Att jag aldrig fattat det, jag skäms! Spelade just in en bit av Alicia Keys "No One" på mobilen genom datorn, och det låter ju verkligen hur okej som helst! Och vips så har jag en ny ringsignal, helt gratis. Looovely. Det här kommer utan tvekan att bli till en ny besatthet hos mig, att spela in småsnuttar på mobilen.. och sen kommer jag få sjuk beslutsångest över vilken låt jag ska ha som ringsignal så jag kommer måsta byta minst en gång per dag och därmed aldrig veta att det är min mobil som ringer när det väl sker. Det här kommer bli väldigt intressant indeed.

För övrigt tycker jag att det är mycket skumt att jag inte kunde hitta något fungerande avsnitt 9 av Grey's Anatomy i fredags (då jag verkligen behövde det) men att det jag testade att tanka nu fungerar alldeles utmärkt. Men jag ska inte grubbla alltför mycket över det, ohnej, istället ska jag slänga ihop lite fruktsallad och mysa ner mig i sängen framför datorn och bara njuta.

As I Am.

Vilken otroligt skön start på en helg! Hanna och jag var och tränade efter jobbet, för att sedan köpa med oss sjuukt god sushi hem hit som vi käkade medan vi tittade på senaste avsnittet av Private Practice. Efter det blev det vin och, till slut också, Idol. Nu har Hanna dock åkt hem och jag har precis varit och införskaffat lite godis som jag planerar att äta till The Wire om ett tag. Tills dess får det bli att bara ta det lugnt med lite mer vin och lyssna på Alicia Keys senaste album som vi tankade tidigare ikväll, verkar mkt lovande..!

Lyssnar på:
No One - Alicia Keys
I Will Follow You Into The Dark - Death Cab for Cutie

Resumé Göteborg.

Resten av Göteborgsvistelsen var lugn och bra. Tänk att hemmakvällar kan bli så sköna när man har en box vin ;)  Lördagen tillbringade vi på stan ungefär hela dagen, fast typ det enda jag införskaffade var en ögonskugga (som hittills mest bara har gett mig ångest pga priset men som jag är säker på kommer ge mig mycket glädje framöver!). På kvällen blev det tacos, kortspel ("500" - jag vann!) och lite nytt (för mig iaf) trevligt sällskap! Passade mig perfekt. Sen blev det tidig hemfärd igår, redan 13:42, då förbindelserna mellan Gbg och Sthlm antingen är de dyraste eller de med de mest långdragna restiderna i världshistorien.. ungefär. Innan hemfärden, efter att ha sagt hejdå och lämnat Sussi och Jonas fina, fina lägenhet, så tog jag en promenad genom Haga. Mest bara för att ha gjort det egentligen. Det var inte så mkt öppet och jag är inte så mkt för att sätta mig och ta en fika ensam så jag bara strosade igenom och sen in mot stan igen. Men Haga är mysigt. Man kan liksom inte ha varit i Göteborg och inte åtminstone gått igenom där. Så är det. Nu ska jag äta ett päron, hejsålänge!

Lyssnar på:
Still Alright - Adam Merrin

Maja goes Göteborg.

För er som är intresserade av vad jag har för mig på dagarna (om det finns några såna) så håller jag hus i Göteborg sedan igår kväll. Tågresan var inget att minnas men när jag väl kom fram var det värt det. Idag började Sussi och jag dagen på bästa möjliga sätt (efter lite datakrångel ;)) med Grey's Anatomy och tortellini. Sen tog jag 7ans spårvagn till Kortedala och kollade in Anders och mitt gamla hus. Allt såg ut precis som förut. Det gör faktiskt hela stan måste jag säga. Så jag åkte till Gamlestan istället och tänkte att jag skulle vandra omkring där ett bra tag men efter typ 20 min var jag ungefär genomfrusen och tyckte det var ganska omysigt + att jag mest fick ångest över alla postminnen. Fotograferade lite gjorde jag iaf (jag och min kamera, jag vet) men de bilderna får jag lägga upp när jag återkommer till Sthlm isf. Efter det fick det vara nog så då åkte jag in till stan och traskade runt med Arnold över typ hela stan ;P Men det var verkligen jättetrevligt att träffas! Och som avslut tog vi en sväng förbi gamla kära Humanisten där vi faktiskt såg en lärare vi kände igen, mr. Ron Paul, hihi. Nä, nu får det vara nog, tja så länge!

Sightseeing i Stockholms skärgård.

Idag har varit en helt underbar dag! Hela helgen har varit sjukt mysig men idag tar nog faktiskt priset. Nisse och jag har nämligen bilat runt i Stockholms skärgård lite. Vi har åkt bilfärjor och varit på Rindö, Skarpö och i Vaxholm. Det var verkligen sjukt fint överallt! Och det var så skönt att komma bort från storstan lite. Jag sa det till Nisse att om jag hade bil så skulle jag nog åka ut sådär varenda helg, så gott mådde jag av det..! Lyxigt var det också att bara få åka runt sådär och se allt, Nisse körde ju nämligen hela tiden :) Jag fick se var han spenderade somrarna när han var liten och sen på Vaxholm så satte vi oss på Sivs (eller hur var det nu igen :P) Café och tog varsin varm choklad, värsta mysigt (som jag för övrigt sa om ungefär allt jag såg idag..)! Och ja, jag ångrar mig nu att vi inte tog mer kort än vad vi gjorde men här kan ni iaf se en väldigt mysig badplats på Skarpö. Enjoy!