Don't let him waste your time.

Sånt jag däremot inte bör lyssna på i nuvarande tillstånd är t.ex. Jarvis Cocker... Shame on me.

Where did you go?

Stormy weather always makes me think of you.

Kravlöst och avtrubbande.

Jag har kommit på att typ den enda musik jag kan lyssna på i det tillstånd jag är i nuförtiden är Måns. No offence Måns, men det är den musik jag har som inte kräver någon direkt hjärnaktivitet. Den bara överröstar smärtan med svängiga toner och för en stund så tänker jag inte lika mycket på hur ont det gör. Det är inga djupa texter som berör eller texter som jag överhuvudtaget kan koppla till allt som händer. Och det är definitivt ingen musik som Du brukade lyssna på och som påminner mig om Dig. Det är skönt, men också lite pinsamt. Fast vid det här laget kan jag väl iofs knappast framstå som en större Måns-nörd.. Ska försöka avstå från det ämnet nu ett tag. Men som sagt  så kräver det inget av mig, och det är skönt då jag heller inte orkar ge av mig själv just nu.

Why won't you give love?

Förutom förra söndagen så kan jag typ inte minnas när jag senast vaknade hemma en söndagsmorgon. Och verkligen inte när jag senast gjorde det ensam. Det känns så sjukt konstigt. Och fortfarande inte alls bra. När börjar det kännas bra? Jag längtar efter den känslan. Jag önskar att den kunde komma nu. Men jag antar att det inte ska vara så lätt.

Lördagkväll på Mosebacke.

Haft en mkt trevlig kväll på Mosebacke ikväll med Hanna, Carolina och Nina! Nice förfest i Gubbängen, soft stämning på Mosebacke och skönt väder hela kvällen! Kamraterna var grymma, förutom Timbuktus kläder.. Vet inte vad han tänkte faktiskt. Sen blev det lite Basutbudet och diverse och efter det blev jag trött så det blev till att springa till pendeltåget. Sjukt ovant att sova hemma på helgen.. och att sova ensam. Jag gillar det inte. Jag saknar Dig alldeles för mkt.

Godnatt.

Om jag vore en bok...

Såg att Sandra gjort det här testet (The Book Quiz) så jag var tvungen jag med.
 

You're The Sound and the Fury!
by William Faulkner

Strong-willed but deeply confused, you are trying to come to grips with a major crisis in your life. You can see many different perspectives on the issue, but you're mostly overwhelmed with despair at what you've lost. People often have a hard time understanding you, but they have some vague sense that you must be brilliant anyway. Ultimately, you signify nothing.


Det stämde ju sjukt bra där ett tag, major crisis, despair och grejer, men jag vet inte riktigt vad jag tyckte om slutklämmen?

Maja&Hanna goes Stureplan.

Då har man varit på releasefest vid Stureplan minsann! Inte helt fel måste jag säga. Vi hade faktiskt en mkt trevlig kväll jag och Hanna även om det kanske blev lite dåligt på mingelfronten. Kändes inte riktigt som man hade så mkt att säga till Anna Book, Christer Björkman, Let's Dance-folket eller Rickard Engfors bara. Måns däremot tog jag mig ett snack med, och vet att jag sagt det förr men det tåls att sägas igen: sjukt het kille det där! Och trevlig var han också! Och duktig på att sjunga, var väldans vackert då han framförde en lugnare version av "Cara Mia" och sedan nya singeln "Work of Art" (som faktiskt är riktigt svängig!). Mm, me like. Mycket välbehövlig kväll var det iaf, är ju inte varje dag man går på sånt där ståhej. Förresten, den som är nyfiken på vad som krävdes för att få gå kan läsa de vinnande bidragen här. Jag avslutar med en bild på, vad jag fått höra idag är, ett mycket fint par, hihi... ;)


All my words were bound to fail.

En konstig sak hände mig igår. Eller, egentligen hände det två konstiga saker men den andra orkar jag inte ta upp här. En kvinna ringde mig och sa att jag hade vunnit en tävling, på Måns Zelmerlöws hemsida! Haha! Vinsten var att man får gå på hans releasefest imorgon kväll på Laroy vid Stureplan, så det är var Hanna och jag kommer att tillbringa vår onsdagkväll denna vecka. Det är så komiskt att man ju faktiskt inte kan låta bli att skratta lite. Vilket jag iofs verkligen kan behöva just nu.

Här är min
lägenhet förresten. Det råkar inte vara någon som vill köpa den och låta mig bo kvar?


Last word is yours.

Lyssnar på:
Allt med Kristofer Åström.

För att Måns ska försvinna..

Förlåt, det blev lite för lång tid med Måns. T.o.m han blir lite tjatig att titta på efter 2,5 vecka, jag förstår er. Men det var inte avsiktligt, det bara blev så.

Så för att ni ska slippa honom kan jag nu berätta att Hanna och jag håller på att göra pizza, ska bli sviingott! Vi kör på mozzarella, ruccola, tomater, svamp och paprika, mumma.

För övrigt så har jag en myspace också, för er som inte redan visste det:
http://www.myspace.com/majaoberg

Och igår såg jag och Nisse "Spiderman 3", den var ganska sämst. Bara så ni vet.


Need I say more?


Måns-mania

Måns var grym! Sjukt het kille det där verkligen. Me like very much. Fast det är förstås ännu bättre när han pratar skånska. Men det var riktigt kul att se Grease sådär och jag gillade speciellt scenen där killarna tog av sig tröjorna och sjöng "Grease Lightning", mhhmmm... Efteråt signerade Måns även sin singel "Cara Mia" och kön ringlade sig milslång med 12-åringar, men där gick faktiskt gränsen. Jag tog några kort och så åkte vi hem, that's it. Så som förvarning för känsliga läsare kan jag ju säga att chansen (risken?) är rätt stor att det kommer upp nåt litet Måns-kort här imorgon. Bara så ni vet...

Lystring lystring!

Längesedan igen. Har inte orkat helt enkelt. Men nu har jag ju faktiskt extremt viktiga nyheter:

Ikväll ska jag se Måns Zelmerlöw i musikalen Grease. Och jag ska sitta i VIP-loge. In your face!

Hehe.


Lyssnar på:
Showtime - Nelly Furtado
Give it to me - Timbaland feat.Nelly Furtado & Justin Timberlake