Tonight I have to leave it.

Imorgon åker jag hem till Sundsvall för Midsommar och så.

Lyssnar på:Hannas Sommarskiva
(best there is)

Lördag med Håkan.

Det är mitt eget fel, vad som än hände med mitt hjärta
För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna.

You love me without heart.

När det har känts bra en dag eller två så får jag (dumt nog) för mig att det ska fortsätta så. Sen helt plötsligt känns det som om man är tillbaka precis där man började och det bara gör ont. Och det kommer utan förvarning. Antingen vaknar man och det känns okej, eller så vaknar man och förstår inte hur i hela friden man ska orka på som vanligt. Idag kändes det inte okej.

Modebloggsvarning!

Helt galet skönt har det varit med ledigt idag. Och de 29 graderna utomhus gjorde inte direkt saken sämre. Hanna och jag har glassat runt kring Tantolunden och Hornstull hela dagen, sweet indeed. Sedan gick vi en sväng på Åhléns där jag införskaffade ett par nya skor samt en keps (!). Jag vet inte riktigt vad min plan med kepsen är faktiskt.. men jag tror att det blir bra mot solen.. kanske.. eller? Det visar sig väl. Klippt Hannas hår har vi gjort ikväll också, det var roligt! En massa råttsvansar såg det ut som vi hade samlat på oss i handfatet, mysigt.

  

Keep it up.

Jag är så het! Eller ja, varm iaf. Igår låg jag på en brygga i typ 2-3 timmar utan någon som helst solskyddsfaktor och idag ser jag ut som en stekt.. nånting. Clever indeed. Jag gillade bryggan dock, och det mesta som skedde innan, under och efter att jag och Du låg på den. Och nej jag menar inget snuskigt för en gångs skull, det var bara trevligt. Synd bara att det är som det är.

Förutom när jag bränner sönder mig själv så älskar jag verkligen vädret som det är nu! Man kan göra så mkt softa saker! Igår kväll t.ex. så köpte Nina och jag med oss mat och satte oss (i en ställning som håller upp pungen?) uppe vid tornet i Sumpan och käkade, hur skönt som helst! Och idag blev det en favorit i repris då Hanna och jag satte oss vid samma torn och käkade sallad, jordgubbar (!) och drack vin. Me like. Man kan säkert göra fler softa saker än äta iofs.. men det är så långt jag kommit än så länge.

Det är iaf såna där avslappnande saker jag behöver just nu, i trevligt sällskap. Och imorgon blir det mer vin (eller vad man nu vill dricka) på min balkong med lite mer trevligt folk. Det ser jag verkligen fram emot, nyklippt som jag är.

Blablabla...

Det blev fotboll hemma i soffan till slut. Jag var rätt trött efter dagens städande av lägenheten så det var ganska skönt ändå. Hannes, Carolina och jag har gjort sjukt fint här till morgondagens (och måndagens) visning. Det är så fint att jag nästan inte vågar vara här, men nu är jag det ändå. Spisen vågar jag dock inte röra efter att Carolina behandlat den som sitt eget barn (inte för att man putsar barn men..). Detta resulterade därför i en baguette till middag, intresseklubben antecknar förstår jag. Skitsamma, fint som tusan är det iaf så vill ni hälsa på mig bör ni passa på under veckan innan det börjar se ut som vanligt igen. I'm just sayin..

Fotbollen då, ja den var ju som den var den. Jag gillar när det händer mycket och när det blir många mål, så jag är väl rätt nöjd måste jag säga. Slapp Zlatan gjorde man ju också + att vi vann till slut, så godkänd underhållning var det helt klart. Snopet för danskarna bara, men så går det när man ska hålla på och göra sig märkvärdig och prata konstigt.

Nu står det dock helt stilla vad jag ska hitta på.. Känns lite småtrist att sova redan nu, jag är inte riktigt på sovhumör. Men jag kommer inte orka kolla en hel film.. That leaves The Wire. Hmm...

Maja raggar vänner.

Idag har jag varit på stan med Nina. Supertrevligt var det men risken finns väl att jag gav henne skavsår i öronen, eller tinnitus kanske.. Och då får man det svårt med kvitton har vi ju märkt ;) Likadana skor införskaffade vi på stan, fast olika färger. Blir nog bra det där med en fin liten sån där vad-den-nu-hette-sula i.

Och imorgon vill jag såå gärna se fotbollen! Helst ute nånstans på en större TV än 14tum.. och gärna med öl till och kanske lite god mat. Vore riktigt nice. Frågan är bara med vem.. Någon frivillig? Har lite dåligt med fotbollsintresserade vänner har jag upptäckt nämligen.. (Vet att jag inte skulle ta upp det mer men Måns sjunger i Sollentuna imorgon också, så skulle det finnas nån intresserad av det så är det också bara att hojta till, så ni vet..)

Nu blir det fruktsallad och The Wire (ja, jag måste ju se klart när jag bara har tre avsnitt kvar...). Tja.