Laddar inför...

Underbara helg, du är galet efterlängtad! K och jag har inlett helgledigheten med lite avslutande shopping inför skolavslutningen och därefter lite balkonghäng med middag och pyssel. Mycket kretsar kring skolavslutningen nu, vilket är förståeligt med tanke på att det är K's första skolavslutning, och vi är riktigt peppade allihop vill jag lova! Jag minns så himla tydligt mina skolavslutningar och just att man fick särskilda skolavslutningskläder. Så nu för vi den traditionen vidare. K har fått en fin långklänning med matchande bolero och sandaler tillägnade den stora dagen. Sen har D och jag tagit ledigt för det känns så himla skumt att ha skolavslutning på morgonen och sen lämna kvar K på fritids. Näe, då är vi hellre lediga när det är möjligt och har en skön, mysig dag tillsammans efter firandet i skolan. Så det laddar vi för nu, bara 1,5 vecka kvar!

Pepp!

Första helveckan på ett tag, den gick förvånansvärt snabbt men den var fruktansvärt påfrestande för min del. Men nu är det äntligen helg och jag njuter som bara den! Trodde dock att det skulle bli sådär snuskigt soligt som det var igår men det ser mörkt ut på den fronten... Perfekt springväder dock så jag tog mig en sväng imorse. Svängen bestod av 1,2 mil och det tog mig 1h 2min att ta mig runt vilket gav mig en snittid på 5:10/km. Kändes hur bra som helst! Har typ aldrig sprungit längre än en mil men nu hade jag tänkt ut en runda i huvudet och när jag insåg att det skulle gå lite över milen så körde jag bara på. Är riktigt nöjd med tiden och återhämtade mig förvånansvärt fort. Jag är fascinerad över hur lätt det ändå går med springningen nu trots mitt långa träningsuppehåll, känns riktigt skönt och motiverande! Knåpade ihop en ny, fräsch spellista till rundan idag också (minns knappt när jag lyssnade på musik medan jag sprang senast) och vem vet det kanske hjälpte.
 
 
 
En del av peppen!
 

Trötter.

Jag hade tänkt blogga om hur trött jag är ikväll. Men nu känner jag att jag är för trött för det.
 
 
Såhär ser det ut på vår gård nu. Förhoppningsvis resulterar det i en ny, magnifik lekplats mycket snart.
 
Nu blev jag lite piggare. Det blev jobba över idag, därav tröttheten. I kombination med lite svårigheter att vända tillbaka dygnet efter långledigt. 4,5 dagars ledigt kändes typ hur långt som helst så jag ser verkligen fram emot semestern. Jag tänker att den kommer känns som en evighet då jag som mest har 16 dagar i sträck. Lite bortskämd med röda dagar nu dock så det finns väl risk att dessa två veckor kommer kännas fasligt långa trots att de bara är vanliga arbetsveckor... Men det blir nog bra, med en socialsekreterares arbetsmängd så går ju tiden nästan fortare än man vill - en positiv aspekt av jobbet!
 
Nu blev jag jättetrött igen. Tack för mig!