Grey's Anatomy in real life!

Tänk, nu har jag legat vaken i sängen sedan kl.8:30 imorse men har ändå inte bloggat en endaste gång! Lazy is my middle name. Nä, men anledningen till dagens stora intresse för sängen är faktiskt magvärk. Var ju hemma i S-vall för begravning i fredags och helgen slutade med att jag tillbringade natten mot igår på sjukhuset. Efter lite smärtstillande, diverse prover och lite dropp så kom de fram till att det iaf inte var något som måste opereras, puh. Så det troligaste är väl nån typ av maginfluensa. Ont som tusan har det gjort iaf, men nu tror (hoppas) jag att det hela är på väg att ge sig av. Man kände sig ju lagom mesig som låg med lite magvärk i en sal där en skulle operera bort gallblåsan, en annan hade njursten och den tredje saknade en tå. Men what to do liksom... Nu när jag inte längre är sjukhusoskuld kan jag iaf konstatera att det hela inte riiiktigt levde upp till den bild jag fått genom Scrubs och Grey's Anatomy. Bristen på McDreamy'sar var nog den största besvikelsen faktiskt.

Lyssnar på:
Irreplaceable - Beyoncé

Detaljerat om helgen.

First up: GRATTIS till Schödda, the one and only, som fyller 22 år idag!

Och för att blogga vidare... Det känns som jag har tänkt blogga så många gånger veckan som gått, men varje gång har det känts alldeles för jobbigt och faktiskt rätt så meningslöst. Så det har inte blivit av. Men jag skulle väl inte vilja påstå att ni missat något direkt.

I helgen har iaf mamma varit och hälsat på, vilket har varit hur mysigt som helst! I fredags tog vi en öl efter jobbet för att sedan avnjuta gudomligt goda italienska pizzor hos Maidie & Bosse (som i helgen bott i Gamla Stan). Igår strosade vi lite på stan och fikade gott. Men det är sjukt vad mkt folk det är som fikar på lördagar i Gamla Stan... Nåja, sedan skulle vi vara lite kulturella så vi tog oss till ett galet blåsigt Liljeholmen där vi tittade Jens Assurs senaste fotoutställning på Färgfabriken där. Utställningen (svårt ord att skriva märker jag) handlade om studentlivet i Umeå, och var ett ganska avskräckande exempel :P Fast åka skidor på tak verkade rätt skoj iofs. Tydligen skulle de iaf ha vernissage där på kvällen så Deportees sprang runt överallt och ställde ordning för sin spelning, excitiiiing... Idag var Hanna och mammsen på Vildmarksmässa i Älvsjö medan jag föredrog att stanna hemma och skura golvet.. Och sen tog vi det bara lugnt och strosade lite i Sumpan samt åt gott på Kolgrillen. Soft helg har det varit med andra ord! Trist såklart när man skiljs åt men till helgen åker Hanna och jag hem så då ses vi igen, även om det ju är under lite mindre glada omständigheter (begravning).

Sådär, då har ni stenkoll på vad jag haft för mig i helgen. Nu ska jag krypa ner och antingen läsa bok eller titta "Heroes". Men med tanke på att jag redan sett tre avsnitt idag så borde jag väl välja det första alternativet... Godnatt.


Lyssnar på:
Show Me What You Got - Jay Z

Godmorgon!

Nu är jag vaken alldeles för tidigt. Jag skyller på att jag inte är van vid att sova själv båda helgnätterna.. Det blir oroligt i kroppen på nå vis. Sen har jag faktiskt ingen större lust att fortsätta sova då jag längtar frukost och "Heroes". Men nu kommer jag bli jättetrött senare idag... Tråkigt.

Schlageryra!

Ikväll har vi haft schlagerkväll hemma hos Emelie! Det var Hanna, jag, Emelie och Dag (tidvis iaf). Sjukt trevligt faktiskt! Dag bakade gott bröd och vi drack öl. Synd dock att Måns inte vann.. Jag som röstade för första gången när det gäller Melodifestival, menmen... Man kan väl inte få allt här i livet. Efter nästan hela Barcelona vs Real Madrid-matchen gick vi sedan ut på nåt ställe där i närheten. Sweet, förutom den konstiga killen som försökte hångla upp Emelie och sedan min nacke. Usch.

Nu ska jag kolla det sjätte avsnittet (på typ två dagar) av "Heroes" (så går det när det inte kommer nåt nytt Grey's Anatomy på två veckor...). Riktigt bra serie faktiskt, rekommenderas starkt! Sov gott!


Lyssnar på:
Say It Right - Nelly Furtado
Hollywood - Jay Z feat. Beoyncé

Saknad.

http://st.nu/familje/familjeannonser.php?val=dode

Humor hela dagen!

Idag var Hanna och jag och boxades, som vanligt på söndagar. Det är verkligen så jäkla skön träning! Och sjukt roligt! Fast idag började tränaren med att säga: "Idag har jag köpt två nya skivor, Cascada och Basshunter!" Vilket kanske drog ner humöret en smula, men det gick ganska snabbt över :)

Igår var vi på Nordiska muséet också och tittade på en utställning om olika saker som folk samlar på. Fast det roligaste med det var nog yrket "Skaldjursansvarig" som stod på en kille. Hehehehe... eeh.. Man måste nog ha varit där för att förstå det roliga.. kanske..


Ja, så mycket humor är jag med om i vardagen, det ni!

Once again..

Varför kan jag inte lära av mina misstag? Ska det vara så jäkla svårt? Ett tag klarade jag mig, sen var det kört igen. Balls. Nä, nu måste jag verkligen ta tag i det här. Annars kommer jag bli som "Pojken som ropade "varg!". Ungefär.