It's breaking me down.

Det här med att inte ha något Internet är verkligen inte min grej! Jag känner mig så maktlös, jag har ingen kontroll över nånting längre. I can't stand it! Just nu sitter jag hos syster och uträttar lite diverse internetbusiness. Egentligen skulle vi ut och springa men pga omständigheter efter helgens bravader med Lisa så har jag lite svårt för att överhuvudtaget stödja på min högra fot. Don't ask. Och det menar jag verkligen.

Men nu har iaf hyran och diverse räkningar betalats in, vilket var högsta prioritet, och samtidigt har jag hunnit prata med lite vänner. När det gäller bloggläsandet känner jag dock att jag ligger så fruktansvärt mkt efter att jag nog inte orkar uppdatera mig hos alla. Några har jag läst men inte alla jag brukar.. Nu kom Hanna hem från sin ensamma springtur också så vi ska ta och slänga ihop lite middag. Kanske att jag hinner blogga mer sen, annars är ni iaf uppdaterade med mina klagomål på livet utan internet.

Jag lever, fast utan Internet.

Okej, såhär ligger det till; Jag har inget Internet. Förra lördagen flyttade jag äntligen till lägenheten i Trångsund, men Internet vägrar fungera. Fram tills igår var jag även utan TV (vilket alla som känner mig förstår har varit en svår tid för mig). Nu har jag iaf fått låna en 14-tummare så jag känner mig inte fullkomligt avskuren från verkligheten längre iaf. Så det är inte det att jag inte vill blogga, utan att jag inte har möjlighet att göra det. Nu sitter jag på jobbet eftersom jag ändå måste vänta tills Hanna slutar om en timme, men annars är det inte ofta man har så stor lust att stanna kvar efter arbetsdagens slut.

Jag har iaf som sagt flyttat till egen lya nu. Det är både skönt och lite ensamt. Men jag trivs iaf väldigt bra, vilket känns bra! Så småningom lär jag väl lägga upp bilder så ni får se hur jag har det, men det finns ju risk för att det lär dröja lite. Men nu vet ni iaf att jag lever.

(Och Sussi, konsertutmaningen antas absolut även om det lär dröja lite innan jag svarar på den.)

Lyssnar på:
Suzanne (vi kan inte gå hand i hand) - [ingenting]
Feels Like Sand - Anna Ternheim
Yellow - Coldplay
Get Up - Fibes, Oh, Fibes!
Pass This On - The Knife

Det är så det ska vara!

Igår var en blöt kväll. Mycket trevlig, men mycket blöt. Vi var på Svenssons, Daltons, Svenssons igen och Coppers. Det är jag iaf ganska säker på :) Jag var även värsta orolig när jag vaknade imorse att jag hade gett taxichauffören ungefär 100:- dricks inatt. Men sen hittade jag min kära hundralapp i fickan. Nån måtta får det väl ändå vara liksom :)

Idag har jag varit ganska trött (kan ha något att göra med min 5-timmarssömn inatt..). Men vi har iaf hälsat på lite släkt och så har jag tänt ljus på min väns grav.

Nu ska jag slappa och gosa med katten, tjing!

Lyssnar på:
Bergochdalbanan - [ingenting]

How should I stay calm when panic lies just ahead.

Idag trotsade Hanna och jag snöstormen och gick och fikade efter jobbet (av någon konstig anledning lockade det mer än att träna..). Då såg vi Viktor Åkerblom Nilsson, mmmums! Tänkte bara berätta det..

För övrigt så åker jag hem till helgen! Och dessutom får jag flytta nu snart så nästa helg smäller det nog. Hoppas inte gåsmiddagen på jobbet blir alltför hetsig bara så man är flyttkapabel dagen efter...

Jag var hos doktorn igår också, för mina utslag i ansiktet. Han sa en massa saker och om några veckor ska jag till en hudspecialist. Jippi.

Nu blir det mango och O.C, sweet!