Man får inte vara dum..!

Igår kände jag mig smart. För första gången på länge faktiskt, vilket är lite skrämmande med tanke på att jag pluggat på universitetet i snart tre år.. Anyhow. I torsdags köpte jag en tröja och en morgonrock på H&M. De var båda ganska dyra, 300 respektive 400:- och jag var delvis därför extremt velig men av erfarenhet så köpte jag plaggen iaf med tanken att jag alltid kunde lämna tillbaka om jag ångrade mig. Sen var jag även osäker på vad för kläder jag egentligen behöver men det är väl en annan historia. Igår upptäckte jag iaf ett mail från just H&M med en 50% rabattkod om man handlade på nätet så jag kollade och såg att morgonrocken fanns! Så då beställde jag den där istället och fick den för halva priset. Sen eftersökte jag via min facebookstatus en till sån rabattkod och fick snabbt svar av en gammal vän som gav mig sin rabattkod. Då fixade jag ett konto åt D och beställde tröjan i hans namn och med hennes kod. Sen lämnade jag tillbaka kläderna igår och nu längtar jag tills leveransen kommer till veckan vilket jag tänker betyder att jag köpte rätt ändå. Kändes väl såklart extra rätt när jag fick allt 300:- billigare till slut, som fattig student hihi ;)


Slående likhet.. eller?

En klassis sa för längesedan att hon tyckte jag var lik programledaren i "So you think you can dance", Cat Deeley. Delvis utseendemässigt men kanske mest till sättet som jag förstod det. Häromdagen hade samma kära klassis kommit på en till som jag tydligen är lik nämligen Anne Hathaway. Jag gillar inte riktigt Anne Hathaway, fast jag tänker att jag kanske kommer ändra mig när jag sett "En dag" som snart kommer på bio. Anyhow, denna gång var det tydligen leendet som vi har gemensamt. Jag kan ju för mitt liv inte se likheterna men jag tycker det är sjukt kul när folk säger sånt där, haha!


  
Trillingar?


Tunga steg..

Jag har tröttnat på att springa. Jag har ju nämnt här tidigare att motivationen börjat tryta lite men nu är den riktigt, riktigt låg. Trots att jag älskar hösten och riktigt vackra soliga höstdagar i naturen. Jag är dock van vid att köra rätt varierad träning med löpning, gym, boxning och dans men de senaste fem månaderna har jag enbart sprungit. Det har blivit 2-3 mil i veckan i praktiskt taget samma spår varje pass. Förra veckan gick det bara inte att få ut mig på en endaste mil..! Fem km stod jag ut med men inte mer. Däremot provade jag på ett afro dance-pass på nyöppnade FORMA här i Hässelby i onsdags vilket var hur kul och härligt som helst! Jag gick jämt på afro förr men nu var det 1,5 år sedan jag körde just det så det var en otroligt skön känsla att få släppa loss, kul också att man kände igen en hel del steg. Sen rörde jag mig som en 85-åring i tre dagar efteråt men så ska det vara. Tanken är iaf att jag ska köpa träningskort på FORMA så snart vi fått kontraktet för lgh påskrivet. Då hoppas jag att lite variation i träningen ska bidra till att även löpningen blir mer lockande. Trots allt så tog jag mig iaf ut en mil idag och det både gick bra och var skönt så det är ju alltid nåt.


Mysigt i sängen!

Jag behöll skorna, har använt dem två gånger nu och de känns skitbra! Tack ni som tyckte till. Jag har även köpt nya sängkläder i veckan som jag vill dela med mig av bara för att jag tycker så himla mycket om dem. Och jag har sovit sjukt bra vilket jag låtsas har med dem att göra. Däremot har jag fått massa utslag på magen de senaste dagarna så frågan är om sängkläderna även har något med det att göra..


Mys med täcket