Maja goes uppenbart ovan

Haha, jag har värsta träningsvärken i min högra skinka efter en kväll i högklackat! Det bådar gott inför framtiden ;)

Maja goes tungviktare

Om skorna säger mycket om en person så är jag fantastiskt glad att jag numera traskar omkring i de som inte ser ut att väga 75kg per sko. Men sköna är de allt buffalosarna, det tänker jag faktiskt inte förneka. Men som sagt, jag känner nog liite mer kärlek för mina nya fotvänner. Fina va? Sådär såg jag ut igår, jag kände mig som Sandy i Grease när hon genomgick förvandlingen från mes till tuff, haha! Nu ska Hanna, Nina och jag kolla fotbollsfinalen och jag ska smälla i mig mitt kanske hundrade kilo godis denna helg. Snart väger jag lika mycket som en buffalosko..

  

Maja goes hotfull

Jag tycker att det är lite dåligt med aktivitet på kommentarfronten på denna blogg måste jag säga. Och det är tråkigt. Jag vet att jag lämnade er i sticket i 4 månader då jag inte skrev en rad, så jag förstår om ni kommit av er lite, men shape up god damnit! Annars slutar jag skriva igen. (vilket hot va! precis som om nån skulle bry sig, haha! men försöka kan man alltid.)

På fredag lämnar jag för övrigt staden när den är som jobbigast (gatufest vankas) och åker ner till Sthlm över helgen. Det ska bli mycket skönt. 

Maja goes helkväll i högklackat

Vilken jättetrevlig kväll det har varit ikväll! Sussi och jag har haft en helkväll tillsammans bara hon och jag, med god mat och bio. Vi käkade lite gott asiatiskt och var sedan och såg "Brudens bäste man" med McDreamy. Lika lovely som vanligt var han.. Efteråt gick man därifrån helt kär och lite småfnittrig. Denna kväll invigde jag även min nya skinnjacka, ett par örhängen jag köpte imorse (...) samt ett par högklackade (!!) skor som jag också köpte imorse när Hanna och jag gjorde Birsta city. Högklackat! Jag! Det trodde jag nog aldrig. Men det funkade faktiskt helt okej. Blev bara ett fall på Storgatan och några tår kändes ju lite lätt stukade sådär men det får man ju nästan räkna med i början. Det ska nog gå. Väldigt snygga är de iaf!

Nu tänker jag gå och sova och imorgon ska jag sova lääänge. Det var min plan idag men sen tog jag på mig extraarbete imorse 8:30-10:30 så det blev inte så mkt sömn som jag hoppats på. Men nu jävlar ska det sovas! Godnatt gott folk.

Maja goes besatt

Här sitter jag och mumsar jordgubbar. Från att ha kostat 40:-/litern på självaste Midsommarafton reas de nu ut nere vid ICA Navet för 15:-..! Sjukt goda är de också, me like. Och jag hann dit innan det blev megalång kö, haha.  Fast jag borde egentligen diska nu så det får bli ett snabbt inlägg. Igår kväll hade jag nämligen finbesök av Karin, Nina och Stina. Vi åt tacos, pratade och skrattade. Helt fantastiskt trevligt var det! Det gillar jag verkligen med sommaren, att man får träffa alla som man inte sett på ett tag. Hoppas vi hinner med massa fler såna kvällar.

Förutom att storhandla jordgubbar efter jobbet idag så tog jag en kortkort shoppingrunda och såhär mycket kan jag ju konstatera: örhängen kommer att bli min nya last. Med andra ord kommer de bli vad trosor tidigare har varit för mig. Jag älskar att köpa trosor men ända sedan jag fick för mig att ta hål i öronen i Port Macquarie, Australien, så har jag varit som besatt av att kolla på örhängen. Det finns ju hundratusentals olika och nästan lika många fina! Och billiga är de! Oftast iaf.. Fast ännu har det iofs inte spårat ur, har bara tre par än så länge.. Men idag köpte jag alltså mitt tredje par + en ring som nästan är för liten men väldigt fin. Nu vill jag bara ha den där klänningen på H&M i min storlek (men som för närvarande bara finns i storlek 42) så är jag nöjd.


Lyssnar på:
If I Were A Melody (album) - Firefox AK

Maja goes ombytlig

Ingenting går ju riktigt som jag vill i det här Fotbolls-em'et känner jag. Därför har jag slutat vilja. De senaste matcherna har alltid slutat med att jag blir lika glad vilka som än vinner. Jag tänker bannemej heja på Ryssland om de går till final, de var ju grymma mot Holland. Det trodde jag aldrig men så får det bli.

Men ikväll är det ingen fotboll alltså.. Känns underligt med tanke på att man suttit bänkad framför tv'n praktiskt taget varje kväll de senaste två veckorna. Men det är väl bra att det börjar trappas ner antar jag, lite avvänjning liksom. Skönt också att hinna med annat. Ikväll har jag t.ex. käkat middag med födelsedagsbarnet Lisa på B&K (fd Coppers), mycket gott och trevligt var det! Lite smått och gott här hemma har det också hunnits med. Bor fortfarande i stan men nu har jag bytt till pappas lgh eftersom han inte är hemma, även det mycket behagligt. Fast det var lite roligare när N var här förstås. Men det är ju särskilt gångavståndet till jobbet som är bra. Jobbade ju första dagen på egen hand idag och det gick faktiskt över förväntan. Så förhoppningsvis fortsätter det så.

Nu ska jag äta ett äpple, fixa lunch tills imorgon, och vänta på att telefonen ringer.
Tjillevippen.


Midsommarhelgen blev för övrigt riktigt, riktigt mysig och skön.

Maja goes fet armkramp!

Idag har jag putsat fönster i sammanlagt säkert 3 timmar..! Ett fönster brukar vara ungefär nog. Så med andra ord var jag sjuukt trött i min högra arm vid dagens slut. Men det är skönt att sluta kl.14 på dagarna, hoppas det blir så nästa vecka också när jag ska börja göra allting själv..

Om en halvtimme ska jag hämta N nere vid bussen! Me like!
Heja Portugal!

Maja goes working woman!

Då var första arbetsdagen avklarad! Det var inga som helst problem att gå upp kl.6 imorse, trots att det låg dimma över hela stan så man inte alls såg ut. Och sen har jag och G (som lär mig) bara kört på. Sjukt mycket att hålla reda på dock, mycket mer än jag trodde. Och jag kommer ungefär inte ihåg något alls just nu så imorrn är det utfrågning och minnesanteckningar som gäller om jag ska klara det här själv nästa vecka. Det fanns typ hundra utrymmen att städa och det var olika dagar som gällde för varje ställe. Ungefär. Men man får tydligen frukost där, me like!

Skönt var det att komma hem hit också (förutom att det är uppåt hela vägen hem..). Känns nästan som det är min egen lilla lägenhet. När man längtar så mycket efter ett eget ställe som jag gör får man faktiskt låtsas.. Fast nu ska jag vila lite för om en timme är det tänkt att jag ska åka 1ans buss mot Alnö som back in the days. Där ska Hanna och jag träffa Linda (tänk vad skoj om hon hetat Lili istället) och Sussi, värsta systerdubbeldejten blir det! Och ikväll vankas det fotboll minsann, mhmm...

Maja goes icke arbetslös

Då var man stadsbo då. Bor i Ante och Malins lägenhet inne i stan några dagar medan de är i Turkiet. Riktigt behagligt måste jag säga. Särskilt då jag börjar jobba (ja ni läste rätt!) i stan imorrn kl.7 och därmed får gångavstånd till jobbet. Kommer kännas sjukt konstigt att måsta gå upp vid 6-snåret och arbeta då jag varit ledig i nästan ett halvår.. Men det ska bli roligt också, att ha något att göra på dagarna. Fast nånting säger mig dock att den känslan kanske inte kommer sitta i alltför länge.. En annan rolig sak med att bo här är att jag får nära till fina vänner. Ikväll var t.ex. Nina och jag och tittade lite Div 4 (var det väl?) fotboll på IP. Det var soligt och roligt och vi kände oss som unga på nytt..! Mycket trevligt.

Maja vs Vågen 1-0

Kom på att det kanske vore en bra idé att följa upp det förra inlägget så ingen blir orolig, eller nåt. Det är möjligt att jag överreagerade en smula där, men nu är allt iaf tillbaka till det normala, eller vad man nu ska kalla det. Jag är iaf relativt lugn och belåten igen. 

Idag har jag åkt buss i en massa timmar från Sthlm till Sundsvall, så nu är jag tillbaka i Norrland. Blev iaf 1,5 vecka nere i storstan med älskling, så det var väldigt, väldigt skönt. Och som tur är kommer han upp hit på torsdag, längtar.

Iaf så kände jag när jag satt på bussen att det nog skulle vara rätt behagligt att börja blogga igen. Har varit rätt dålig på att sitta vid datorn överhuvudtaget sedan vi kom hem från resan, förutom när jag ska kolla The Wire då förstås. Men vi får väl se hur det går med de planerna, ni märker väl.

Hände en hel del skoj i huvudstaden iaf under tiden jag var där. Det var studentfirande, släktträffande, fotbollstittande, kompisträffande m.m. Och igår efter en massa timmars krånglig flytt av mina saker, eftersom bromsarna på bilen slutade fungera mitt på motorvägen, så var N och jag ut och käkade på Koh Pangan på Söder. Vilken flashback det var, värsta Thailändsk. Sjukt häftigt men också mysigt ställe verkligen, och grymt god mat! Rekommenderas varmt.


Lyssnar på:
Rehab - Rihanna
Winter Rose - Firefox AK feat. Tiger Lou