Maja goes knåpa is the shit

Häromdagen försökte jag lära Hanna att knåpa. Av någon mystisk anledning verkade hon dock inte förstå tjusningen med just detta att knåpa, utan påstod att hela grejen kändes "obehaglig". När jag sedan försökte demonstrera så hon verkligen skulle förstå hur man skulle gå tillväga var hennes enda kommentar:
"Du skulle kunna vara med på Outsiders, vet du det?"

Nåväl, att knåpa kan väl inte passa alla här i världen.


Maja goes kändiskåt

Nu har jag velat skriva det här i så många dagar att det riktigt kliiiiar i fingrarna: 
I fredags åkte jag samma tåg som Tingsek och hans band!

Jag satt som mittemot (fast på andra sidan gången) honom och hela hans band och kunde bara inte sluta fånle och småfnissa på hela vägen till Sthlm. Och då menar jag hela vägen. I Gävle bytte vi iofs tåg så då satt jag inte lika nära längre, men jag kunde fortfarande se honom eftersom det speglade sig i både taket och fönstret, och det gick även alldeles utmärkt att bara (lite odiskret möjligen) sträcka på halsen. Komiskt var allt detta onekligen då den enda nya musik jag lagt in på min mp3 och sett fram emot att lyssna på var just Tingseks senaste skiva. Kändes dock en smula obekvämt att lyssna på den medan jag satt en meter ifrån karln, så jag avstod större delen av resan. Men några roliga om dock lite okoncentrerade och ögonansträngande timmar var detta allt..! Jag såg även en älg.Lyssnar på:
You Amaze Me - Tingsek

Maja goes Gatufesten 2008

Ikväll besökte Hanna och jag Gatufesten 2008. Onsdagen är den dag som det är gratis att gå in så det var vi och de medelålders (som ser detta som en ypperlig chans att supa till). Hanna och jag söp inte till. Vi tog en smaklös och dyr öl i O'Learystältet, sedan var vi rätt så belåtna och styrde kosan hemåt. Men vi har ju åtminstone varit där. I år igen. Godnatt!


Maja goes mattips

Hanna och jag lagade mycket god och mättande mat ikväll. Det var kassler, sparris, avocado, böngroddar, vita bönor, kidneybönor, kikärtor och matvete i en salig blandning. Mumma!