Fullt upp

5 dagar till flytt och jag är störtförkyld. Inte bra. Har inte packat klart än och det finns hela tiden saker att göra. Tur att jag har mamma :)

Igår kom jag hem från minisemester i Stockholm. Hanna och jag har verkligen haft en kanonhelg! I fredags gjorde vi Grönan. De flesta karuseller provåktes, t.o.m Fritt fall. Vilda Musen var en väldigt positiv överraskning även, rekommenderas varmt!

Vilda Musen

I lördags var det dags för huvudattraktionen och det "riktiga" skälet till min resa; Where the Action is. Efter ca 1h köande fick vi njuta av Håkan Hellström, Moneybrother och The Ark. Ruskigt bra! Kylan påminde oss dock om höstens intågande men hoppandet och sjungandet höll oss varma.

För att återgå till Göteborgsflytten så kan jag nu avslöja att vi äntligen fått bilder på lägenheten och den ser riktigt mysig ut. Jag kan säga att jag redan har kärat ner mig i köket i alla fall.. Håll till godo!

Köket   Köket2

Flyttdags..

Kände att det var dags för en ny blogg. Det händer ju så otroligt mycket nu i dagarna så man vet knappt var man ska ta vägen.. Göteborgsflytten närmar sig med stormsteg, så om två veckor är det dags för mig och Anders att byta stad. Innan dess är en Stockholmsresa planerad så dit försvinner jag på torsdag. Men som sagt, vardagen präglas av flytten. Mamma och jag hjälptes åt att packa köksgrejer och diverse idag vilket resulterade i 4 fulla bananlådor. Det kommer nog bli ett par till innan man är klar. Men det kommer att bli bra.

Regniga

Hejsålänge. 


Till minne av Hugo

Ikväll begravde mamma och jag vår sköldpadda sedan 9 år. Han hette Hugo och han dog igår. Helt plötsligt rörde han inte längre på sig. Det är konstigt hur tomt det blev efter honom.. Det var man inte riktigt beredd på. Vila i frid Hugo.

Strandväder.. eller?

Planen var stan, men när jag vaknade imorse var det strandväder. Tyckte jag i alla fall. Jag lyckades övertyga Sussi och så for vi och mina kära syskon iväg mot det ökända Tranviken. Vi borde nog ha börjat ana oråd redan när vi insåg att det fanns lediga platser på parkeringen.. Solen visade sig visserligen lite då och då men för det mesta blåste det. Bikinin såg aldrig dagens ljus utan begravdes under både kläder och handduk. Men vi konstaterade att det trots allt var trevligt. Inte skönt kanske, men helt klart trevligt. Det åts chips, glass, lästes tidningar men framför allt byggdes det sandslott/sandmurar..! Min käre bror var nog den mest entusiastiske byggaren av dom alla..

Sandbygge

Bilresan hem var ju också ett äventyr då vi var omringade av mopeder och Henrik Zetterbergs bilar, jojo! Ikväll vankas det troligtvis Batman på bio, spännande. Fast jag vet fortfarande inte riktigt vad jag tycker om att Katie Holmes är med.. Det återstår att se. Anders och jag såg "Världarnas krig" förra helgen. Den var bra. Och lite läskig.. Förutom slutet då, menmen.

Ja, det får nog duga som min andra blogg..grej? Jag gör framsteg om jag får säga det själv! Tjingen.


Inlägg #1

Jaha. Då var man en bloggare då. Vi får väl se hur det går.. Tja.