Maja goes heligt

Dags för den heligaste av alla heliga stunder: Nytt avsnitt av Grey's Anatomy!!


Maja goes newbie

Det har varit lite fullt upp med det nya jobbet och allt så jag har inte riktigt hunnit blogga, som ni kanske märkt. Redan den här första veckan kommer det att bli tre timmar mer jobb än vad som var planerat. Men det går riktigt bra! Jag kan barnens och kollegornas namn och alla har verkligen tagit emot mig på bästa sätt! Acceptans från första början, mycket skönt :) Så än så länge känns allt bra. Fortfarande lite ovant att överhuvudtaget gå upp tidigt på morgnarna och jobba om dagarna så lite tröttare än vanligt är jag onekligen på kvällarna. Men man vänjer sig väl.

Igår var jag dock relativt pigg så då följde jag med Nisse och kollade på hans fotbollsmatch. Det var verkligen jättekul att se och ännu roligare var det att de vann med 3-1 :)

Nu blir det en nödvändig dusch som följd av kvällens boxpass, tja! 

Maja goes dan före dan..

Kul med kommentarer! Imorgon börjar jag nytt jobb, känns lite pirrigt men ska också bli väldigt kul! Rapporterar efteråt.

Maja goes anställd!

Jag är inte längre arbetslös, tjohoo! För en stund sedan ringde jag och tackade ja till vikariatet som jag var på arbetsintervju för igår. Känns verkligen sjukt skönt att få börja jobba redan på måndag..! Så ikväll måste det firas och så är det med det.

En annan rolig sak är den
här sidan som Sussi tipsade om på sin hemsida häromdagen. Jag önskar att jag hade vetat om den under min arbetslösa tid, då hade jag sluppit en del dötid vill jag lova :) Såhär blev Nisses och min bäbis iaf, hehe..


Och får jag inga kommentarer till det här inlägget så vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva för att det ska hända.

Maja goes arbetsintervju 2

Nu har jag äntligen varit och hämtat min plattång som jag fick beställa åt mig själv som födelsedagspresent! Hoppas den fungerar lika bra som den ser ut, för den är mycket fin (som ni kan se via länken).

Annars så har jag fantastiskt mycket träningsvärk från step/muskelpasset som Hanna och jag var på i tisdags, bådar gott inför kvällens traditionsenliga boxpass.. Jag är även lite för nervös inför dagens jobbintervju som inte är förrän om alldeles för lång tid. Sentlagda intervjuer gör att såna som jag hinner gå och oroa sig hela dagen. Vill faktiskt bara ha det överstökat. Och få jobbet såklart :) Hoppas hon jag ska träffa idag finner mig lika intressant som hon i tisdags. Det återstår att se. För att lugna mina nerver ska jag ta till det bästa knepet ever; Sex and the City! Och lunch, såklart.

Maja goes lyckat

Intervjuaren: Har du några andra jobb på gång?
Maja: Jaa, jag har en till jobbintervju den här veckan..
Intervjuaren: Okej. Men tacka inte ja till det innan du har pratat med mig igen! För jag vill jättegärna anställa dig.

Det måste man väl kalla en lyckad jobbintervju, eller? Dags för nästa på torsdag då, så får vi se sen vad som händer. Hihi..

Maja goes arbetsintervju

Kanske, kanske att jag faktiskt blir upptagen på riktigt snart. Om några timmar ska jag nämligen infinna mig på en jobbintervju mitt ute i ingenstans på Lidingö. Jag erkänner att jag är rätt så nervös, men jag tror nog att det ska gå okej. Jag har ju rakat benen idag iaf så det kan ju knappast gå annat än bra. Sedan försöker jag få till ytterligare en intervju på ett ställe som jag hoppas lite mer på. Ska ringa dem igen om trekvart ungefär. Joru, nu händer det grejer här! Fast man ska väl inte ropa hej för tidigt kanske..

Igår fyllde Hanna år så då var det galej här hemma. Eller ja, vi åt massa gott och drack vin och hade det mysigt. Sedan började vi kolla på "Mamma Mia" men den var lite underlig tyckte vi? Och det är faktiskt inte bara de tyska undertexterna som var under varje sång som vi syftar på då. Vi såg inte klart den iaf. Men vi redde ut två av Hannas dreads, the wax was everywhere..!! Och sen såg det ut som ett monster i toaletten. Men bra blev det. Och en bra födelsedag också tror jag.

Fest var det även i helgen då vi var hem till Sundsvall. Det vankades nämligen kräftskiva i Sunnansjö, vilket blev en mycket lyckad tillställning! Jag åkte iofs på en smärre matförgiftning dagen därpå men det är ju sånt man får ta. Nu ska jag ta och hämta upp tvätten och sen bär det av. Wish me luck!

 
Födelsedag

  
Kräftskiva (observera de vackra hattarna)

Maja goes "upptagen"

Jag skriver så sällan att man nästan skulle kunna tro att jag har gått och skaffat mig ett jobb..! Men låt er inte luras, jag är helt enkelt bara så upptagen med att titta på Sex and the City dagarna i ända, och lyssna på Elin Sigvardsson att jag helt enkelt inte tar mig tid att skriva nånting här. Så är det. Nu ska jag dock iväg på lite afrikansk aerobics.

Maja goes Sex and the City

Jag börjar bli besatt av Sex and the City. Inte Grey's Anatomy-besatt direkt, men ändå. Idag har jag sett säkert fem avsnitt redan. Det är ju som så lätt hänt när Hanna köpte en hel box i Kambodja som bara ligger och skräpar här och jag har ungefär hur mycket "fritid" som helst. And I'm a sucker for love. Och frågan är om inte denna besatthet av Sex and the City och min plötsliga passion för min mineralfoundation har något samband? Mycket, mycket möjligt säger jag..

Maja goes 22

Som jag trodde blev det en helt fantastisk födelsedag! På morgonen väckte Hanna mig med sång och presenter på säng + att hon hade fixat i ordning fruktsallad och köpt ciabatta åt mig till frukost. Så det blev en lång och mycket god frukost i soffan tittandes Sex and the City. På eftermiddagen kom Nisse hit och hade med sig en vacker ros till mig. Vi tillbringade sedan kvällen på restaurang KB vid Norrmalmstorg. Vi hade ett jättemysigt bord för oss själva i ett hörn och allt var så lyxigt och gott att jag aldrig ville att det skulle ta slut..! Vi åt grillad rödingfilé med kräftpotatis, fänkålscrudité och krondillssås, vilket var typ det godaste jag någonsin ätit..! Till det drack vi ett supergott vitt vin som hette nåt med Salice och avslutade sedan med en varm chokladbakelse med kaffeparfait (som tom jag tyckte var tokgod trots att jag inte ens gillar kaffe!). All in all så blev det verkligen en perfekt födelsedag med en massa god mat, vilket ju passar mig alldeles utmärkt.. ;)

   
  

Maja goes födelsedag

Idag är det min födelsedag! Och hur den blev kan jag berätta en annan dag. Men hittills är den mycket bra och snart kommer Nisse så med andra ord verkar den bara bli bättre och bättre..!