Julen, pannaka och resfeber.

Jag vet inte vad jag ska skriva. Om jag ens har något att skriva. Jag bara kände att jag inte hade något att förtränga alla tankar med så då satte jag mig här. Julen är över, än en gång. Julafton och allt därkring var annorlunda på många sätt detta år, men blev rätt bra till slut ändå. Juldagen hade jag höjt till skyarna med mina förväntningar så det var väl ingen överraskning direkt att den föll platt som en pannkaka rakt i mitt ansikte när den väl anlände. Igår och idag har vi syskon varit uppe med pappa i stugan i Sunnansjö. Det har varit vilosamt och pappa lagade världens godaste middag till oss igår. Det börjar kännas mer och mer att den stora resan närmar sig också. Hanna och jag fick Lonely Planet-böcker, inpregnerade myggnät samt speciella snabbtorkande handdukar från Naturkompaniet av pappa igår i julklapp. Listan över saker som måste ordnas och införskaffas minskade därmed drastiskt. Det är bara 3 veckor kvar nu. Jag hoppas att allt blir bra.


Äta äta äta.

Det är inte ens julafton än men typ det enda jag gör ändå är äter. Så känns det iaf. Och imorrn lär det ju knappast bli bättre.. Ni kommer inte att känna igen mig efter den här julledigheten. I'm just saying...

Ybuss goes Speed.

Så sitter man på Y-bussen mot Norrland igen, denna gång trådlöst nätverk: "Boskapstransporten" (...). Det är mörkt ute, men här inne är det helt okej och Hanna bjuder på lyxchoklad som hon fått i julklapp på jobbet. Me like. Tråkigt dock att vi är mycket försenade. Spännande dock när bussen körde iväg förut utan att stänga dörren här nere, det var lite "Speed" (filmen alltså) över det hela. Nu överväger jag att äta lite mer choklad och kika på The Wire, känns mkt lockande faktiskt.. Hanna löser ju ändå korsord och Anders datanördar så, later!

Söderbönan goes förort.

Varför lyckas jag alltid hitta det sorgliga i saker!? Eller alltid kanske var att ta i.. Men idag har jag flyttat ut ur mitt rum på Söder. Jättsmidigt har det gått och Nisse var verkligen en klippa men nu tycker jag ändå att det känns en gnutta sorgligt. Det tyckte jag inte alls förut, imorse. Det är ju iofs den absolut minst sorgliga flytten av alla jag varit med om men det var ändå en speciell period i mitt liv som jag bodde där. Fast så är det väl kanske alltid. Jag hittar alltid nåt speciellt med mina perioder i livet. Konstigt känns det iaf. Men Hanna har väldigt julmysigt här i Sumpan så det känns ju bra. Borde väl ta och få lite ordning på alla saker jag släpat hit men jag tror det får bli efter One Tree Hill faktiskt. Jag känner mig lite för trött för det nu och en smula nere.

Here we go again..

Idag har jag flyttpackat hela långa dagen för imorgon är det flyttdags. Nu är jag trött och strökollar Pirates of the Caribbean (stavning?). Illa mår jag också.. och förkyld är jag. I hate it. Fast mest hatar jag att flytta. Det är så sjukt tråkigt/jobbigt. Det här blir iofs den minst komplicerade flyttningen hittills, men det känns ändå jobbigt. Så from imorrn är jag iaf boende hos Hanna/Nisse tills jag åker hem för julen på fredag. Nu mår jag liiite för illa så jag tror det vore en bra idé att lägga mig ner ett tag. Hej.

Lyssnar på:
No One - Alicia Keys
Mamacita - Collie Buddz

Ge mig ett fungerande Internet, tack!

Bland det tråkigaste med att inte ha ett fungerande internet hemma är att jag blir sjukt ouppdaterad på Lisas blogg. I loooove it, så då är det sämst att inte kunna läsa varje dag. Du får uppdatera mig på allt som händer när vi ses i jul Fine-ass Killa. Just nu sitter jag, om ni undrar, på någons trådlösa men det brukar ju fungera lagom bra...

Igår var Nisse och jag i Uppsala på julfest hos Karin&Oskis. Hur trevligt som helst var det, as always! Är dock lite småseg idag så det känns lagom lockande att jag ska ner i tvättstugan nu, menmen. Efter det blir det senaste "Grey's Anatomy" som Nisse var såå snäll och tog med åt mig häromdagen eftersom mitt internet är kajko. Me like..!

Lyssnar på:
Lesson Learned - Alicia Keys

Äntligen lussebulle!

Idag har varit en skööön dag, utan några krav eller måsten. Bara mys för hela slanten. Efter en hel veckas suktande (iaf från min sida) så tog Nisse och jag oss idag ut och köpte hem lussebullar som vi sedan njöt av tillsammans med lite hemmagjord varm choklad. Mumma!! Har man ingen adventsljusstake att tända första ljuset på så måste man väl iaf få lussebulle. Jag är ju hemskt upprörd över att jag inte har några julsaker här (allt står i förrådet som jag hyr och har det mesta av mina grejer i) då jag älskar att julpynta menmen. Hanna var gullig och gav mig ett sånt där adventsljus som man ska tända varje dag, olyckligt nog hade jag ingen sån ljusstake.. Men det ska nog ordna sig! Vi åt förresten pizza och kollade den här filmen "1408" som vi hade fått höra skulle vara en riktigt läskig en.. det var den inte. Den var konstig. Tacka vet jag "Besökarna" med Jakob Eklund, Lena Endre och Johannes Brost, det är grejer det..! ;D