Storsjöyran here we come!

Det blir av! Mina tummar blev blå men det var det värt :) Om några timmar sitter Hanna, Ante och jag i bilen på väg mot Östersund och Storsjöyran. Äntligen! Så nu tänkte jag slänga ihop nån trevlig liten blandskiva som vi kan avnjuta på vägen, sånt är skoj.

Igår var också skoj, då hängde jag och Sanna med Sussi hemma hos henne. Vi pratade konstant i 5h tror jag, otroligt trevligt var det verkligen. Tack för den kvällen flickor!

Nu måste jag sätta igång med musikprojektet.
Later!

Vackert.

Inte För Kärleks Skull - Lars Winnerbäck
A Lucky Escape - Tiger Lou
Warning Sign - Coldplay
I Dina Ögon - Lars Winnerbäck

Love That Sound - Tiger Lou

Desire - Ryan Adams

The Scientist - Coldplay


Jakten på den försvunna soffan

Inatt var jag uppe på soffjakt. Tydligen hade jag halva soffan i sovrummet och resterande delar skulle finnas ute i köket. Jag vill minnas att jag bestämt protesterade mot att jag gick i sömnen och snäste lite åt Anders när han påstod det. Men faktum kvarstår att det faktiskt inte finns några soffdelar eller liknande i vare sig sovrum eller kök.

Förresten så kanske min önskan om att åka på yran blir uppfylld, iaf delvis. Eventuellt beger Hanna och jag oss dit på en snabbvisit på lördag kväll och kollar in Håkan, Firefox AK m.fl.
Jag håller tummarna.



(Mamma och jag är glada på Winnerbäck-spelning i fredags)

Badrum à la Skarpnäck

Nu sitter jag vid köksbordet hemma i Skarpnäck och har precis avslutat invigningen av vårt nya duschmunstycke! Det gamla munstycket var litet och rev en i pannan så fort man försökte tvätta håret. Det nya däremot är stort och betydligt trevligare och vill en definitivt inget ont. Så jag är nöjd. Dessutom har jag shoppat ny toasits/lock i furu så nu är vår toalett värsta fin.

Varför shoppa kläder, smink och dyligt när man kan shoppa badrumsartiklar..?

  

Direkt från Övervåningen

För ungefär första gången sen vi flyttade hit har jag nu orkat mig upp till det rum som senare kommer att bli sovrummet. Det är här det mäktiga Internet finns, men fram tills nu har jag inte haft någon större anledning att pallra mig upp hit. Det är väldigt varmt och mkt kartonger och grejer här uppe så det görs som inte i onödan känner jag. Men nu var jag tvungen att boka en tågbiljett så då tänkte jag passa på att skriva några rader.

Idag har mamma, Mats, Hanna och jag åkt gummibåt ut till en ö mitt i älven som rinner här nedanför huset. Det var tokfin sandstrand där och vattnet var väldigt badvänligt (lite kallt möjligen men ingen äcklig botten). Dessutom var vi de enda där, iaf inom synhåll, så det kändes lite The Beach tyckte vi. Inte för att jag minns den filmen, men den handlade väl om nån fin strand va?

Imorgon bitti åker jag till Sthlm och är några dagar för den som undrar. Och nästa helg är det Yrandags, fast tråkigt nog ska jag inte dit. Det råkar inte vara någon som är sugen på att åka..?

Stillar mitt internetberoende

Slutspurten på flytten gick väl helt okej och jodå, internet försvann allt i torsdags. Sitter just nu hos bror inne i stan och tar igen allt surfande jag gått miste om. Vi kom nyss hem från en skön stunds solande ute på Skatudden. Det var dock bara 12 grader i vattnet så nå bada blev det faktiskt inte. Annars har Ante, Hanna, pappa och jag varit hos farmor i helgen, det var mysigt. Det var skönt att få koppla av och göra något roligt efter en veckas flytt. Ante och jag spöade även Hanna och pappa i kubb två ggr, hihi. Vi lekte dessutom en hel del med våra digitalkameror och resultatet ser ni här nedan... :)

      

Det drar ihop sig...

Flytten närmar sig sitt slut. På fredag ska huset vara tomt, så om ni undrar vad jag pysslat med de senaste dagarna (och varför jag inte har bloggat) så är det för att jag har packat saker. Ikväll har jag t.ex. slagit in en miljon (åtminstone känns det som så många) glas och muggar. Nu är jag dock trött och har ont i fötterna så jag planerar att krypa ner och titta på inspelat "Morden i Midsomer" från igår. Har ingen säng kvar utan ligger på en madrass på golvet, det är ganska mysigt men det ekar rätt bra i mitt rum. I resten av huset också för den delen. Känns konstigt att man nu ska lämna sitt barndomshem, där man bodde i 19 år. Men det ska nog bli bra.

Imorgon försvinner antagligen internet så sen får jag se när jag kan återkomma. Det ska finnas internet ute i nya huset men då det inte går att köra trådlöst där (=jag inte är så teknisk att jag vet hur man fixar det) och man inte kan vistas inne i huset så vette tusan om det blir nåt av på ett tag. Bara så att ni vet. Ni som är intresserade av att veta.


Take me out tonight
Oh take me anywhere, I don't care
I don't care, I don't care
Driving in your car
I never never want to go home
Because I haven't got one anymore.

Efter olidlig väntan...

Efter att ha tankat Grey's Anatomy i 17h var avsnitten äntligen, äntligen färdiga att avnjutas! Trodde jag ja. Inte ett enda jeeevla avsnitt vill ju fungera.

Baaaaalls!

Big ones this time.

Bara en gång till..

Jag tycker att "Rain" med Ola är bra (!). Ja, så är det faktiskt! Det är ungefär det enda jag lyssnar på. Det trodde jag aldrig om mig, men nu blev det så. Såg honom på Sommartoppen igår, mhhhhmmm... Såg Tiger Lou också, både på dagen och på kvällen. Det var braaa, fast jag kände stark avsky mot resten av Sundsvallsborna som var där och skrek och hade sig. Det borde nog bara ha varit jag där, det hade nog varit bäst tror jag.. :)

Nu ska jag lyssna Rain.. bara en gång till.. och så kanske en till.. och så en till efter det...

Ola2

Min dator är min bäbis!

Så nu är jag hemma i Sundsvall igen. Jag säger hemma om allt. Det är väl lättast så. Och imorrn ska jag äntligen se Tiger Lou igen! Var alltför längesedan sist. Det blir väl.. 7e eller 8e gången jag ser honom. Jag minns inte riktigt. Men förjävla bra lär det ju bli iaf! As usual.

Nu ska jag kolla ett Grey's Anatomy-avsnitt innan jag somnar. Jag tittade tre avsnitt på bussen upp idag vilket gjorde att den 4,5 timmar långa bussresan kändes avsevärt mkt kortare. Jag älskar min dator, den är min bäbis! Och jag älskar Grey's Anatomy också! Avsnitt 16, 17 och 18, jag säger bara det..

Nu: dags för avsnitt 19. Godnatt!

Grey's Anatomy-maraton tack!

Har legat i sängen och tittat Grey's Anatomy ett tag nu och insåg just att jag nog skulle kunna fortsätta hela natten. Om avsnitten räckte till dvs. I love it. Och blir inte Derek och Meredith tillsammans snart igen så vet jag inte riktigt var jag ska ta vägen. Faktiskt. Grey's Anatomy är mumma!!


Altanblogg is the shit!

Just nu sitter jag ute på altanen och käkar frukost och (som ni märker) bloggar. Sweeeeet.

Igår kväll var det grill-/fotbollspartaj här så hälften av folket (dvs två) sover ännu. Då är det rätt schysst att kunna sätta sig här ute faktiskt. Just nu är det även ganska behagligt väder då vi inte har morgonsol här, men hettan smyger sig väl på sen. As usual.

Inatt var en katt på väg in i vår lägenhet medan vi satt här ute och drack, lyssnade musik och pratade. Jag som har väntat så länge (för tydligen har de smygit in här förr) men så blev jag så ivrig att jag skrämde bort den. Tough luck.

Nu vill jag ha mer youghurt!

Sängkammarblogg is the shit!

Någon som vill gissa var jag är när jag skriver detta? (hm, ingen vidare intelligent fråga med tanke på rubriken antar jag, men den skrev jag faktiskt dit efter jag skrivit bloggen)
Nåja rätt svar är iaf: I sängen!

Jag har idag (efter mkt funderingar hit och dit för sån är jag) investerat några slantar i en alldeles ny och egen bärbar dator! Den är värsta bra och fin och behändig och jag gillar den jättemkt! Är så glad att jag äntligen tog och köpte något jag velat ha så himla länge. Nångång måste man väl göra sånt också :)

En sån 
här blev det iaf.
Så nu ska en väldigt nöjd jag leka vidare med min nya bärbara älskling och lyssna lite "Young Folks". Tjingeling så länge!

Osammanhängande kvällskludd

Jag har tänkt skriva sen i fredags men det har som inte blivit av. Sitter nu hemma i lägenheten i Skarpnäck och väntar på att CSI ska börja. Så varför inte kludda ner några rader?

I fredags var sista dagen på sommarjobbet, så nu planerar jag ledigt i 6 härliga veckor. Ska bli jäkligt skönt faktiskt. Började ledigheten med att igår åka ner hit för att vara här och bara ha det skönt tills på fredag. Sen blir det Tiger Lou på Gatufesten. Tiger Lou som jag för övrigt såg idag när Hanna och jag låg och glassade i solen på Långholmen, mm minsann. Efter det får vi väl se vad som väntar.

Under sommarjobbet har jag ju, som bekant, suttit vid datorn 8h/dag. Detta har bidragit till en rejäl ökning i bloggläsandet. Har du missat
Silverfiskens blogg så kolla in den. Där finns en del riktigt underhållande skriverier vill jag lova!

För övrigt så...
* Löste jag i fredags min första sudoku ever!
* Badade jag idag för första gången i sommar!

Lyssnar på:
Young Folks - Peter, Bjorn and John