It's on

Praktiken är igång! I måndags gjorde jag mitt första pass, från kl.15 till kl.09 i tisdags morse. Jag kan erkänna att jag faktiskt var i upplösningstillstånd innan men så fort jag kom dit så kändes det betydligt bättre. Och nu känns det bara jättebra och otroligt spännande! Det är verkligen häftigt att få se hur det man pluggar till funkar i verkligheten. Känns som jag kommer lära mig så mycket varje dag att det kommer spruta kunskap ur öronen på mig, men det är väl inget dåligt antar jag? :) Det känns iaf bra att det känns bra och att allt är igång nu. Det ska bli riktigt intressanta femton veckor det här.

Imorgon kväll åker jag dock till Sundsvall över helgen. Tyvärr inte av någon trevlig anledning utan det är dags för begravning. En begravning som känns fruktansvärt jobbig men som jag verkligen inte vill missa.


Nere vid vattnet i Hässelby gård


Lyssnar på:
I Just Had Sex - The Lonely Island


Bloggtorka

Shit vad jag har blivit dålig på att uppdatera min blogg! Det har då aldrig nånsin tidigare rådit sådan bloggtorka på majo.blogg.se, skandal! Fast ändå inte eftersom jag ju faktiskt inte har haft lust att blogga. Det har inte varit brist på saker att blogga om direkt men skrivandet har väl helt enkelt inte lockat mig den senaste tiden. Idag sitter jag hemma i D's lägenhet och skriver på en utredning, det är det som är tentan på den där panikångestkursen vi har nu och som jag skrev om här för några veckor sedan. Fast nu har jag tagit en liten paus, och strax vankas det även lunch. Det gick för övrigt helt ok utan jullov ändå, jag hann med att både plugga och mysa en hel del i S-vall. Och nu är det alltså slutspurten på kursen, på fredag ska utredningen vara klar. Samma dag ska jag även besöka min praktikplats där jag börjar den 24/1..! Jag vågar knappt tänka på det för då blir jag så fruktansvärt nervös.. Men jag tror det blir bra, jag har någon sån känsla också, mitt i allt pirr.

Förutom att jag inte har bloggat på flera veckor så har jag inte heller tränat på flera veckor (!). Tre veckor tror jag att det har gått och det är nog första gången jag har haft ett så långt träningsuppehåll. Men det har känts okej ändå så jag har låtit det vara så och passat på att använda tiden till annat. Men imorgon ska jag köpa nytt träningskort och starta vårterminen med lite zumba och box, det ska bli riktigt kul!

Lyssnar på:
Just The Way You Are - Bruno Mars 


 
Nyårsafton ♥