Intresseklubben?

Nästa gång blir det en ny kombination på Afrikanska dansen. Det blir spännande.

Och på torsdag blir det Loney, Dear på Nalen. Och lön. Me like..!


Lyssnar på:
Wait For You - Nelly Furtado

Bättre sent än aldrig..?

Idag känns det bättre. Hanna och jag har varit på stan, lite shopping förbättrar alltid humöret. Ett par mysbyxor, en kjol och ny parfym blev det, mycket trevligt.

I torsdags var ju Hanna och jag på Tingsek på Debaser Medis även. För andra gången i år. Alla höga förväntningar som jag hade på den förra spelningen uppfylldes i torsdags. Förra gången blev jag så sjukt besviken men denna gång var det magiskt. Jag förlåter dig för förra gången Magnus Tingsek. Man kunde varken sluta le eller dansa på spelningen i torsdags, helt galet bra var det! Och därmed (tror jag iaf) att den där listan jag skulle göra (för ungefär tusen år sedan) över de fyra bästa konserterna man varit på är klar. Utan någon speciell ordning:

Hanson på Annexet (April 05)
Tiger Lou på Pustervik (November 05)
Anna Ternheim på Rival (Oktober 06)
Tingsek på Debaser Medis (April 07)

That's it. Något säger mig dock att Moneybrother borde klämts in där nånstans menmen...

Lyssnar på:
Last Party - Fibes, oh, fibes!
Shake The Disease - Tingsek

Can't you see its misery and torture for me.

Jag tänkte: "superskönt". Det blev: "ganska värdelöst". Men jag vet inte riktigt hur det gick till.

Och det är nästan det som känns jobbigast.

Benböjen från helvetet.

Benböj i 3x70 sekunder är verkligen inte min grej. Jag kommer ha så sjukt ont i låren imorgon.

Vårkänslor?

Det är sjukt bra väder idag! Solen skiner och det är säkert 20-25 grader ute. Det är när den här tiden kommer som alla ens missmodiga tankar och känslor ska försvinna va? Jag har iaf alltid tänkt det. Att när mörkret och kylan ersätts av sol och värme så försvinner också alla de där mindre bra känslorna. Att de smälter bort typ. För hur kan man annat än vara på topp när allt är så somrigt och härligt? Jag och Nisse åt frukost i solen på balkongen idag, och har verkligen haft en hur skönt morgon som helst! Så det är underligt hur jag sen kan slås ner så lätt av bara enstaka ord. Ibland kan jag knappt ens sätta fingret på just vad det var som helt plötsligt hade sådan inverkan på mig. För det behöver inte ens vara något jag egentligen känner att jag bryr mig om, men min kropp, min hjärna eller mitt hjärta (?) verkar tycka det. Vi måste vara osynkade, jag och min kropp, eller hjärna.. eller varifrån de där känslorna nu kommer som jag egentligen inte känner. Och sedan försvinner de där känslorna, ibland lika fort som de kom, som nu.. Det är skumt. Jag är skum.

Maja och magen - dagen efter

Idag mår jag bra, precis som dagen efter förra gången jag hade ont. Skumt. Men de tio timmar jag fick sova nu när jag inte skulle upp idag gjorde nog sitt skulle jag tro. Idag har tiden gått lite fortare än igår iaf i och med att jag kan vara uppe och greja på lite. Jag har städat ungefär hela dagen faktiskt.. och rensat avlopp för första gången i mitt liv! Om det sen gav nåt resultat och jag slipper få en pool i badrummet varje gång jag duschar, det återstår att se. Men rent och fint är det iaf i min lägenhet nu, det känns skönt. Nu tänkte jag däremot vila lite och kika avsnitt fyra av The Wire som jag på inrådan från Nisse började kolla på igår. Riktigt bra är det faktiskt! Jag är väl en liten kriminalserienörd jag...


Lyssnar på:
Egoflow - Tingsek
Fair - Remy Zero
Upgrade You - Beyoncé feat. Jay-Z

Maja och magen - del två

Nu ska jag sova är det tänkt och när jag vaknar hoppas jag innerligt att jag mår bra. Fast jag ska ändå inte jobba, känns inte som det är värt att chansa. Pallrade mig iaf de långa typ 20 metrarna till Vårdcentralen i förmiddags. Där ställde en läkare tusen frågor, klämde på mig och slog mig i ryggen. Sen tog de fyra blodprov och skickade hem en hel kasse med skojiga prov jag ska ta själv här hemma. Enough said, jag hoppas iaf att de listar ut vad det är för fel på min lilla mage, och att det inte är blindtarmen. Godnatt.

Back in bed.

Ojdå. Vad längesedan jag skrev. Egentligen har jag nog haft hur mycket som helst jag skulle kunnat blogga om, men av nån anledning har det inte blivit av. Jag tycker det är hur kul som helst att läsa andras bloggar men jag kan inte tänka mig att nån skulle vara intresserad av vad som står här. Där har vi väl kanske anledningen. Som vanligt.

Idag ligger jag iaf hemma med magont igen, tredje gången på två veckor. Nånting står ju inte helt rätt till kan man tycka. Pisstråkigt är det iaf. Redan. Och det kändes helt galet trist att ligga kvar här hemma när Nisse gick till jobbet för.. mindre än en timme sen!? Uuuh vad långsamt tiden går!