2012

Det har inte blivit mycket bloggat den senaste tiden, som ni väl märkt. Främst har tiden prioriterats till annat men så har det av någon anledning känts omständigt också, fast det egentligen inte behöver vara det. När det närmar sig nytt år så hör det ju dock lite till traditionen att se tillbaka på det gamla året och skriva några rader. Jag kan snabbt konstatera att det har varit ett otroligt händelserikt år på många sätt. Nog ett av de mest händelserika på länge. Våren var ärligt talat en oförtjänt jobbig och påfrestande tid med hot om stämningar, vårdnad och näsor i blöt där de inte borde varit. Men vi tog oss igenom det och lär oss hela tiden att hantera situationerna allt eftersom de uppkommer.
Betydligt roligare saker som hänt i år är att jag i början av året, närmare bestämt i februari, äntligen blev faster till lille A - världens mest underbara och härliga brorsson! ♥ Den andra underbaraste och härligaste ungen blev hela sex år i år och lärde sig cykla, började i simskola och började i förskoleklass! Det är inga dåliga grejer det och det är så härligt att se och få vara en del av det ♥ Vi fick även tillökning i familjen av herr Frasse, vilket jag antar att ingen har kunnat missa. Ett val som vi inte har ångrat en sekund (faktiskt inte ens under perioden när han ville leka apport kl.05). Vi kunde aldrig ha fått en bättre och gosigare katt med mer personlighet än honom! 
 
Årets mest omvälvande händelse var ju såklart flytten till VH. Efter en tung period av ångest och ovisshet, som jag inte önskar min värsta fiende, så kom lägenheten som helt ärligt förändrade vårt liv. Den gav oss trygghet och blev en början på något nytt. Även att jag tog examen från Socialhögskolan blev en början på något nytt. Plötsligt var man färdig med skoltiden och skulle kasta sig in i vuxenlivet och söka jobb...! Det var läskigt och jag kände mig väldigt liten men det blev ju så bra. Jag har jobbat hela fyra månader nu och trivs otroligt bra där jag jobbar även om det är ett stressigt och stundtals extremt påfrestande arbete. Men jag lär mig och växer hela tiden, ingen dag är den andra lik och jag har världens bästa kollegor så det håller mig igång!
Det har också varit ett väldigt reserikt år i år! Det har blivit fjällresa, Amsterdam, Prag, Skara Sommarland och Spanien. Otroligt olika resor men alla har varit mycket givande på så många sätt! Kanske särskilt Spanien som blev en helt ny sorts resa och även den första flygresan och sol- och badsemestern för mig, D och K ihop ♥
 
2012 fick också det finaste slutet med Lilla Julafton. K var bortrest på riktiga julafton så den 15e samlades min och D's släkt hemma hos oss och gjorde allt som hör julafton till. T.o.m tomten kom förbi och delade ut lite julklappar eftersom han hade hört att K skulle vara bortrest... ;) Det blev en helt fantastisk dag och kväll och det betydde så oerhört mycket för D, K och mig att alla kom och delade julen med oss ♥
 
Det var 2012 i ord det, nu tycker jag att det är hög tid för några bilder. Vi ses 2013!