Tears and rain

How I wish I could walk through the doors of my mind;
Hold memory close at hand,
Help me understand the years.
How I wish I could choose between Heaven and Hell.
How I wish I would save my soul.
I'm so cold from fear.

Ros
Ny vecka

Så var det dags för en ny arbetsvecka. Ser ut att bli en jobbig en, men som tur är får jag stöttande telefonsamtal under dagarna :) Det är även Anders och min fjärde vecka här i Göteborg..

I helgen invigde jag våra bakgrejer och slängde ihop en kladdkaka! Resultatet blev väl inte riiktigt som jag hade tänkt men den funkade. Den var t.o.m nästan godare dagen efter. Här ser ni en del av processen:

Bakdags2
Annars lever vi på i vår lilla lägenhet. Jag har äntligen hittat ett ställe att springa på också! Testade det i lördags. Sen får vi väl se hur mycket spring det blir.. men spåret finns ju där iaf, bra att veta.

Ni kan även pricka för den 14e oktober i era almanackor för då kommer jag hem till Sundsvall några dagar. Det ser jag fram emot.Nu ska jag dock fortsätta lata mig framför teven tror jag, känns rätt lockande.. Hejsvejs!

Dagens låttips: Goodbye my lover - James Blunt

Kändis på stan

Idag har jag sett min första kändis här i storstan; Paradise Hotel-Henke! Han var på samma fik som mig och Karin, det ni! Jag tror han nuddade min väska, oooh..

För övrigt så var det en väldans trevlig fika vi hade och muffinsarna vi åt var mumsiga. Eller.. iaf min, jag smakade inte Karins :) Det var en mycket uppskattad stund på en annars så ruskigt jobbig dag.

Nu tror jag att det börjar bli dags för Anders och mig att slänga ihop lite middag.
Hejsålänge.

Glad hemkomst

Idag när jag kom hem från jobbet låg det en cd-skiva på köksbordet och väntade på mig. Det var min älskade mamma som bränt "Sjutton sånger, LeMarc sjunger LeMarc" till mig och skickat ner. Så ikväll har jag legat i soffan och lyssnat på den och skrivit. Den är riktigt bra, särskilt texterna. Samtidigt som jag lyssnade tänkte jag på alla er därhemma som jag saknar så att det ibland gör ont. Men vi ses snart.
Tills dess skickar jag en puss till er!

Puss

"Låt natten ha sin gång, all den tid det tar
Det måste regna, för att nåt ska kunna gro

Jag ville också glida bort och suddas ut
Jag ljög vackert för mej själv precis som du
Lika rädd för denna rädsla utan ro
Men mellan månen och mitt fönster, finns en bro"

/Prinsessa av september

Lördag i Kortedala

Ja, så heter det där vi bor, om jag inte nämnt det förut.

Idag har jag städat och fotat en del på vår kära lägenhet. Några av resultaten lägger jag upp här så ni kan få ett lite bättre hum om hur vi har det i vår lya. Titta och njut :)

Vardagsrum       Datahörna

Köket      Sovrummet

Matrum

Göteborg rapport 1

Då var internet fixat, till stoor del tack vare min kära syster.

Tänkte egentligen bara meddela omvärlden att vi har det bra här i Göteborg. Nyss åt Anders och jag våfflor och tittade på inspelat Lost, mycket trivsamt måste jag säga. Lägenheten är verkligen jättefin (vi har t.o.m gardiner tack vare våra mammsingar) och ligger nära det mesta, som spårvagn, hemköp och pizzeria (vad mer kan man begära? :))

Vi har hunnit utforska stan litegrann men det mesta är rätt nytt fortfarande. Det är ju en ganska stor stad så det tar väl ett tag innan man hittar ordentligt. Men det vi har sett har vi tyckt om. I helgen hängde vi t.ex lite kring Avenyn och igår var vi på bio och såg Crash, riktigt bra film.

Dagarna tillbringar jag som brevbärare på Posten i Gamlestaden som ligger ca 5 min härifrån med spårvagn. Det är lite jobbigt ibland men för det mesta går det bra. Det som tar emot mest är väl att gå upp kl.05:50 på morgnarna :)

Nu vet ni (om det nu är någon som läser detta) lite om hur vi har det här nere i storstan. Bilder kommer så småningom att läggas upp nånstans, men annars är ni också väldigt välkomna att hälsa på oss!

Farväl Sundsvall

Innan jag skriver om det jag hade tänkt så vill jag ge creds till David för hans insats idag på min födelsedag. Det är inte ofta jag får skivor på posten vill jag lova, så det var otrooligt uppskattat!!

Annars så tänkte jag bara skriva ett sista farväl för imorgon bär det av mot den stora staden vid kusten; Göteborg. Förhoppningsvis får vi väl internet i lägenheten ganska snart, men vem vet. Allt känns iaf helt okej nu. Vi har åtminstone läget under kontroll vilket känns skönt. Ante och Mats är för tillfället inne i stan och packar på Anders grejer på släpet och sen är det min tur. Mina 12 banankartonger eller vad nu antalet till sist blev :) Fick ju såå många fina saker i födelsedagspresent även så det blev ju lite mer att packa, men tack till alla. Det var verkligen behövliga och fina saker.

Kl.04 imorgon är vi på väg. Spännande är rätta ordet för detta äventyr. Wish us luck.