Tredje gången gillt..

Haha, det börjar nästan bli lite tjatigt nu va? ;P

Menmen,
kolla ändå tycker jag, det är ju trots allt tre av "mina" kids på bild den här gången ;)

It's baaack..!

Äntligen, äntligen, äntligen. Jag förstår inte hur jag har överlevt sedan säsongsavslutningen på Grey's Anatomy i våras. Jag förstår det helt enkelt inte! Såg nyss första avsnittet på säsong 4 och det är bara så bra. Alla känslor som kryper fram. Det är förstås inte alltid bra känslor men bara att det får mig att känna så mycket är faktiskt skönt på nåt konstigt sätt. Jag älskar Grey's Anatomy helt enkelt, så är det bara, det finns ingen annan förklaring. Och McDreamy var hetare än någonsin nu när han hade ansat sitt hårsvall, mm.

Annars har jag idag tagit några kort på mitt lilla rum som jag tänkte dela med mig av ifall någon skulle råka vara intresserad. Om inte så kan man ju alltid blunda. Here we go..


För mycket.

Mina vitaminer hjälper dåligt känner jag. Eller så beror det på att jag oftast glömmer att ta dem.. Hm. Tillbaka i Sthlm är jag iaf hur som helst, och arbetsdagen har väl gått relativt smärtfritt. Jämfört med hur det brukar kännas när jag kommer tillbaka till storstan alltså. Men det händer för mycket annat nu, för mycket hemskheter. Jag tränade efter jobbet idag och insåg att jag gjorde det med målet att bli för utmattad för att känna något. Det är en bra anledning har jag hört.. Jag vet inte, det funkade väl inte så jättebra men allt är just nu helt enkelt för jobbigt för att tänka på.

Lyssnar på:
I Close My Eyes - Weeping Willows

Live från Y-bussen!

Sitter just nu på Y-bussen på väg ner till Sthlm och surfar trådlöst. Coolt va? Det är typ enda anledningen till att jag bloggar just nu, att det är coolt alltså. Jag har ungefär ingenting att skriva. Men det har varit en bra helg hemma iaf kan jag ju berätta, som alltid. En väldigt lugn och väldigt, väldigt mysig helg har det varit. Sen att jag inte kan hålla mig från att säga precis vad jag tänker är ju en annan sak... Men nån ska väl vara dum nog att göra det också :)

Lyssnar på:
Clothes Off - Nina Sky feat. Daytona
Big Girls Don't Cry - Fergie

Aktiv människa?

Imorgon åker jag upp till Sundsvall igen. Tänkte väl egentligen bara skriva det för jag är för trött för nåt längre bloggande. Men nu har jag faktiskt börjat äta vitaminer för aktiva människor så snart ska ni se att jag är pigg som en lärka 24 timmar om dygnet! Det är iaf vad jag hoppas på.. Godnatt!

Lyssnar på:
Very Loud - Shout Out Louds
Hard Rain - Shout Out Louds

Värsta kändisförskolan!

Då var det dags igen. Vilken kändisförskola man jobbar på, helt sanslöst är det! Inte undra på att det kommer stora hordar med japaner och fotograferar oss genom grinden flera gånger per dag. Och den här gången är det t.o.m "mina" kids som är på bild!

Check it out, once again.

Shout Out Louds 15/9-2007.

Jag visste från första gången jag såg tvättmaskinen och torktumlaren i min lägenhet i Trångsund att de skulle göra mig sjuukt bortskämd. Och ack så rätt jag hade. Ikväll har jag för första gången på typ 1,5 år haft tvättid och hissat upp och ner till tvättstugan i 2h. Längre tålamod än så hade jag inte så det hänger lite halvblöt tvätt här och där. Det här med att ha tvättstuga var verkligen inget jag fann särskilt underhållande... Men jag ska väl vara tacksam för att det finns riktigt bra utrustning så att det går relativt smärtfritt ändå.

Nog om detta fruktansvärt uttråkande ämne. Igår var jag på den bästa spelningen jag faktiskt någonsin varit på; Shout Out Louds på Debaser Medis. Fy fan vad bra det var! Det är nästan så jag inte finner ord. När Hanna och jag vandrade hem (ja, jag bor 2 minuters promenad därifrån och ja, jag är nöjd över det) inatt så var jag helt till mig! Jag kunde bara inte sluta le från det att spelningen började tills det att jag somnade i min säng. Helt fantastiska var de, och varenda låt var så jävla grym! Och det fanns verkligen inte en chans i världen att man skulle stå stilla, i typ 1h och 15 min stod man och småstudsade konstant. Ett tag var jag helt ärligt rädd att golvet inne på Debaser skulle ge vika. Det börjar ju gunga rätt lätt men igår var det nåt sjukt vad det gungade..! Men så var ju också spelningen slutsåld, vilket rätt mkt folk i kön fick erfara och vackert gå därifrån (ja, då var Hanna och jag extra nöjda över att vi köpte våra biljetter för över en månad sedan). Åååh det var så bra.. jag ville verkligen aldrig att spelningen skulle ta slut, så bra var det. Allra grymmast var nog "Tonight I Have To Leave it" eller "You're Dreaming".. Fast alla andra låtar var också så gaalet bra så det finns inte! Nu vill jag bara gå omkring i min fiiina t-shirt som jag köpte (som trummisen by the way sa passade mig värsta bra) och tänka på denna kväll. Lovely var det, och resten av Hannas födelsedag var också värsta sweet för den delen..!


Kolgrillen is the shit!

Ikväll har Hanna, pappa och jag varit och käkat på Kolgrillen i Sumpan. Det var gudomligt gott som alltid men man blir ju så sjuuukt mätt. Och ändå lyckades jag klämma ner en godis (eller två..) strax därpå, jag börjar tro att jag nog har en speciell talang (mage?) för det där. Jättemysig kväll var det iaf och kul att papsi var i stan bara sådär! Sen jag kom hem vid halv nio har jag suttit och knåpat med Hannas presenter eftersom hon fyller år på lördag. Nu är jag dock så trött (har ni hört den förut?!) att jag nästan känner mig febrig så jag tror det börjar bli dags att krypa ner. Det vankas ju trots allt kräftskiva på jobbet imorgon kväll.

Apropå jobb så stod det förresten om min kära arbetsplats i Svenska Dagbladet häromdagen, likabehandlingsvänliga som vi är.
Check it out!




Här är jag och min älskade papsi!

Sundsvall vs Sthlm

Har tänkt blogga i tre dagar nu men bloggen har vägrat släppa in mig! Och nu när jag väl blev insläppt så känner jag lite att jag kanske inte har så mycket intressant att komma med. Galet trött är jag efter en 8 till 18-arbetsdag med 1h box efter, och dessutom med en vagel på ögat. Sexigt jag vet.

Ville väl egentligen bara få ur mig lite känslor iofs. Kom ju tillbaka till storstan sent i söndagskväll och måndagen var mest bara outhärdlig. Jag var inte alls på humör för att vara bland folk överhuvudtaget. Den enda jag ville vara med var Dig, men du var ju (och är fortfarande tyvärr..) 40 mil bort. Men snart har man klarat av en hel arbetsvecka iaf, vilket väl är bra. Men det känns fortfarande att Sundsvall och Sthlm är två så helt olika världar. Och, om jag ska vara ärlig, så är det just nu mer som lockar i den nordligare världen... Det känns.



Mats mumsiga mästerverk till mig, Hanna och Annis ära som alla tre fyller år i dagarna.

Den som väntar på något gott..

Imorgon åker vi äntligen norrut! Den här veckan har gått såå långsamt.. Men det brukar väl vara så när man längtar så mycket efter något antar jag. Vid den här tiden imorgon är jag iaf i Sundsvall. Och vid den här tiden på lördag är jag förhoppningsvis hos dig.. Men nu: packa.

Lyssnar på:
Sweetest Girl - Wyclef Jean, Akon, Lil Wayne
1000 Nights - Leon
Stronger - Kanye West

Maja goes 21

Jag önskar önskar önskar att jag kunde somna nu och vakna upp på fredag eftermiddag. Den här veckan känns oändligt lång trots att den inte ens börjat än. Jag vet faktiskt inte hur jag ska orka mig igenom den. Jag vill bara ha fredag och sitta på bussen mot Sundsvall tillsammans med Hanna. Jag vet inte riktigt vad jag hoppas på att den hemresan ska ge mig men jag längtar så det gör ont. Och jag vet inte vad jag vill att du eller nån ska säga. Det är för mycket jag inte vet just nu känner jag.

En sak jag dock vet mycket väl är att jag fyllde 21 igår. Det blev en mycket bra födelsedag med sjukt många grattis-sms och grattis-telefonsamtal, tuusen tack för dem! Det märktes verkligen inte att jag fyllde så mycket som jag fyllde igår kan jag lova. Jag betedde mig som ett litet barn redan från kl.8 på morgonen då jag vaknade och sedan låg och låtsades sova när Hanna kom med frukost på sängen vid 9 :) Helt uppe i varv var jag all day long. Det blev presenter, blom- och chokladbud, kladdkaka, hemmagjorda hamburgare, krogbesök m.m. En toppenfödelsedag helt enkelt!



Och apropå ingenting så blev min armbåge såhär fin efter dagens boxpass.. Det gör ont ja.