Den första skolavslutningen!

Så var den över, första skolavslutningen, och det kunde verkligen inte ha blivit bättre. Sista touchen inför galejet blev ett besök hos frisören för K's del för att styra upp och fräscha till lite. Frisören var rätt förfärad över vad som var gjort med hennes hår men det var ju skönt nog inte vi som var boven i dramat + att hon kunde fixa till det riktigt bra så allt blev ju bra till slut.
 
Gårdagen bjöd på riktigt skolavslutningsväder (fascinerande hur många gånger det begreppet användes igår) med strålande sol och klarblå himmel och K var så fantastiskt fin i sin långklänning och lockiga hår! Det kryllade av finklädda elever, tal hölls till höger och vänster och barnen bjöd på en massa fin sång! Vi hade ju övat en hel del här hemma på de sånger som skulle framföras så K sjöng för glatta livet (nationalsången har fortsatt gå varm sedan igår och vi ser inga tendenser på att det verkar avta... :P). Det var verkligen en fin tillställning och man fick lite flashbacks till hur det var när man själv gick i skolan, just skolavslutningar är ju verkligen sådant man minns tycker jag. Efteråt blev det även en väldigt fin stund i klassrummet med en liten ceremoni där varje elev uppmärksammades individuellt, smaskigt fika med jordgubbstårta samt avtackning av de fantastiska lärare som gjort K's första år i skolan så himla bra!
 
När festligheterna var över fortsatte vi njuta av det vackra vädret och ledigheten med picknick, sol och bad vid havet. Hela dagen blev verkligen så himla fin och K var supernöjd vilket var det viktigaste. Så nu laddar vi om batterierna inför nästa firande som blir redan nu till helgen då det är dags att fira älskade D som är klar med sin utbildning och dessutom börjat jobba..! Det går bra nu ;)
 

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback