Så är det.

Det verkar bara vara att inse att lusten efter att blogga har minskat. Varför tvinga fram något, egentligen. Tänkte bara säga att livet är bra. Praktiken är otroligt intressant och jag längtar efter att gå dit. Det kunde nog inte ha blivit bättre faktiskt. Himla skönt. Och kärleken fortsätter att blomstra, ett halvår har det nu gått sedan jag och D träffades för första gången. Ett helt underbart halvår har det varit.

Så nu vet ni. Jag har haft nattpasset på praktiken inatt så nu blir det tortellini-lunch och sedan ett långt, varmt bad. Lugnt tempo idag med andra ord.

I'm out.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Det racker val alldeles utmarkt att blogga bara nar man kanner for det. Tanker pa dig har i Vietnam. Vi saknar dig mycket o hoppas vi kan aka tillsammans nasta gang. Mkt skont att hora att praktiken blev sa bra. Love you!!

2011-02-15 @ 08:44:02
Postat av: Hanna

Forsoker skicka en kommentar harifran Vietnam, men verkar lite svart.. Forresten fungerar inte fb har. Har forsokt ngr ganger men det gar inte. Staten maste val kontrollera allting kan man tanka...Later skont att bara blogga nar lusten kommer pa. Vi saknar dig mkt har men ar ocksa valdigt glada att praktiken kanns sa bra for dig! Hoppas vi kan resa tillsammans nasta gang. Love you!

2011-02-15 @ 08:48:01

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback