Maja prioriterar

Ehm.. Det blev visst ingen träning idag.. Det blev en massa shopping med mamma på Erikshjälpen och i Birsta istället.. BH'ar, strumpor, knivset, kastrull, glas, tallrikar och en skål. Fiiina saker! Och ikväll blir det utgång med Malin och co. Träningen får vänta.



Kommentarer:
Postat av: Sandra

Precis sånt där 70-talsporslin (Stavanger...dock glömt exakt vad det heter)har jag två djuptallrikar av. Precis sånt som jag jagade delar till och gav Fredrik när han fyllde 30... Rätt lätt och hyfsat billigt att få tag på fler delar till, både matservis och kaffe-/teservis. Om du undrar...



/nörden

2010-06-12 @ 18:23:30
Postat av: Maja

Ahaa, var det det du gav honom. Ja det är fint, Hanna har ju några tallrikar. En av de på bilden är till henne också. Jag köpte bara två stora och två små till mig själv fast det fanns rätt många.

Postat av: Sandra

Ja, det blev två assietter i grönt och sen i gröngult blev det en sockerskål och en liten gräddkanna. Han fick ju dem till slut också sådär fyra månader senare. Han blev sjukt glad, och det var ju det jag visste... Jag gillar kanten men har nån misstanke om att jag aldrig kommer att köpa fler delar till mig själv. Men jag kanske kommer över det med.

2010-06-12 @ 19:27:02
Postat av: Sandra

Å andra sidan finns det bra mycket annat porslin jag spanar på... :P

2010-06-12 @ 19:28:05
Postat av: Hanna

Bra val tycker jag! Fin, fina grejer du shoppat!

2010-06-13 @ 13:47:13

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback