It's all good.

Ikväll brände jag en mp3-skiva med Garden State soundtracket, Chasing Dorotea, Jay-Z, Justin Timberlake, The Knife, Loney, dear, Pharell, Sophie Zelmani och Tingsek. Så nu behöver jag ungefär aldrig byta skiva i stereon för all sorts musik finns redan där! Typ.

Snart tänkte jag nog lägga mig i sängen och titta på Garden State faktiskt, för kanske 4e gången. Jag har tittat en massa avsnitt av Scrubs idag men nu har jag inga fler, så det får bli det näst bästa av Zach Braff, ungefär. Scrubs är verkligen grymt, och extremt beroendeframkallande... Och Garden State är verkligen en underbar film. Tror den passar min sinnesstämning just nu också...

Kommentarer:
Postat av: Sandra

Går det nåra "nya" avsnitt av Scrubs nu? Tyckte jag läste nåt om säsongsstart. Vilken kanal, trean? Vilken dag? Såg nåra gamla på sexan för ett par timmar sen. Kommer du ihåg att Scrubs hade ett svenskt namn från allra första början? Vad var det det hette egentligen?

1000 frågor :P

2007-01-25 @ 02:30:34
Postat av: am

oj, såg ditt inlägg nu. hur blir huden av den där hudsjukdomen? kan man bli botad? hoppas det gick bra hos specialisten och att det blir bättre!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback