Jag trivs, så ni vet.

Jag har faktiskt haft internet hela veckan, men bara inte orkat blogga nåt. Rummet känns jättebra iaf. Jag hade en helkväll igår och packade upp allt och slängde tomma kartonger och så, så nu är det fiiint. Kanske visar här nångång, om nån är intresserad. Just nu är jag dock hos Hanna eftersom jag fyller år imorgon och gärna vill ha frukost på säng :) Mer än så orkar jag faktiskt inte skriva just nu..

Lyssnar på:
Bra musik som jag fått från Solid-ass Gatmasta

Maja goes Söderböna.

Sista morgonen i min älskade lägenhet. Mamma och jag har sovit så gott men nu måste jag erkänna att det börjar formas en liten klump i magen. Varje gång jag kände mig ledsen när jag var mindre så sa jag alltid till mamma att jag hade en klump i halsen. Dagens klump förflyttar sig troligtvis så småningom upp mot halsen om jag känner mig själv rätt. Men självklart ska det hela bli spännande också, det är bara det att jag har trivts så sjukt bra i denna lägenhet. Det har verkligen känts rätt här. Men jag passar nog som söderböna också ska ni se. Internet kommer jag dock inte ha förrän om en vecka så ni vet, om jag inte lyckas hitta nåt trådlöst någonstans. Antagligen kommer jag inte palla abstinensen och därför åka ut till Hanna nåt, men vi får väl se. Skulle jag mot all förmodan palla så har jag laddat upp med 4 Gilmore Girls-avsnitt att sysselsätta mig med :) Synd bara att det enda som inte vill bli färdigt är det nästa jag ska se... Nåja, nu ska mamma och jag sätta oss på min stora fina balkong för sista gången och avnjuta lite frukost. Sedan blir det full fart mot Söder, wish me luck.

Dubbel lycka!

Ikväll har jag sett både Ola och Måns! Lovely säger jag bara. Och mums säger jag också! Fast jag är fortfarande ganska osäker på herr Olas nya frisyr måste jag säga.. Men snygg var han. Och Måns också såklart, som vanligt. Fast han var inte fullt lika bra som vanligt på att distrahera mig från andra tankar, men det var så bra ändå. Många kort blev det (inte många lyckade kanske men) och en del (...) film, tihi..


Utflyttningsfest.

Ikväll har mamma, Hanna, Nina och Carolina varit här. Supertrevligt har det varit! Vi har ätit pizza, druckit vin, pratat m.m. Väldigt soft kväll med andra ord! Kom även på att idag var sista dagen jag åkte från Trångsund till jobbet .. From måndag kommer jag kunna promenera till Gamla Stan. Helt otroligt. Jag som hela mitt liv varit van vid att måsta åka iaf 20-30 min buss/spårvagn/t-bana/pendeltåg för att komma till jobb/skola. Det kommer nog ta ett tag att vänja sig vid att bo så sjukt centralt, men bra som fan lär det bli! Kan inte tänka mig annat. Kommer dock sakna min fiiina, fiiina lägenhet såklart. Men sånt är livet, saker och ting förändras och det är bara att anpassa sig. Bra kommer det iaf bli, som sagt. You'll se.

Lyssnar på:
Umbrella - Rihanna
Mamacita - Collie Buddz
Hate That I Love You - Rihanna feat. Ne-Yo
Love is Wicked - Brick and Lace
Way I Are - Timbaland feat. Keri Hilson & D.O.E
Because of You - Ne-Yo
Apologize - Timbaland feat. One Republic

Fullspäckat.

Igår kom Lisa och hälsade på mig på jobbet, me like! Det gjorde mig väldigt glad även om hon inte ville kramas ;P

Ikväll har Nina varit här och hängt med mig medan jag yrt runt som jag vet inte vad bland mina flyttkartonger. Men det var väldigt trevligt att hon kom och hälsade på mig (jag har saknat dig!)

Imorgon kommer min mamma och då ska vi ha lite flyttfest här på kvällen, det blir niiice.

På lördag ska vi kolla på Ola och Måns i Kungsan, båda på samma kväll, mhhhm...

På söndag flyttar jag från Trångsund till ett rum på Söder med 15 min promenad från jobbet, yeah!

Och för övrigt så är äntligen mysteriet (inte för att nån ens visste om det men..) med min skitiga balkong äntligen löst. Hur många gånger som helst har det sett ut som om nån haft värsta festen på min balkong när jag kommit hem. Det har varit blött, legat matrester, lego, toapapper m.m där. Dessutom har jag på den senaste tiden irriterat mig rätt duktigt på nån unge som skriker konstant. Jag trodde det kom från lgh bredvid men ikväll kom det fram att han befinner sig ovanför mig. Detta genom att Nina såg dregel komma i långa strängar ner på mitt balkonggolv medan vi satt och åt middag. Boven i skräpdramat är alltså en typ tvåårig pojke. Så kan det gå.


Lyssnar på:
Hate That I Love You - Rihanna feat. Ne-Yo

Think of it every second, I can't get nothing done.

And I know this much is true
Baby, you have become my addiction
I'm so strung out on you
I can barely move but I like it
And it's all because of you..

Det finns ingen ursäkt.

Idag var Hanna och jag på box. Allt var som vanligt tills instruktören dök upp. Jag svär, det måste ha varit Mange Schmidts bror. Han var lik och pratade sjukt mkt (vilket det känns som Mange Schmidt gör). Sen skämtade han om ungefär allt (vilket det också känns som Mange Schmidt gör). Jag tyckte inte om honom först men sen mjuknade jag lite iaf, han var rätt skoj ändå. Så så är det. Det var Hanna som kom på det först och det bara måste vara så. Det finns ingen annan förklaring.

Innan boxen fick jag läsa ett gammalt brev som jag skrivit till Hanna en gång i tiden också. Jag har nog aldrig blivit så rädd som när jag läste denna rad och fasade över det faktum att dessa ord kommit från mig en gång i tiden (närmare bestämt för 6, 5 år sedan):

"Skulle vilja gå ut nån kväll. Går de tror du?! I så fall kan jag kanske ha på mig min nya svartlila ormskinnskjol!"

...

För övrigt kan jag tipsa om
detta.

Mysteriet med smeknamnen

Blev aldrig att jag förklarade smeknamnen i förrförra bloggen häromdagen, hade tänkt göra det med tanke på de ändlösa funderingarna i kommentarerna. Egentligen var det faktiskt inte roligare än som så att Lisa (aka Fine-ass Killa) och jag var på Coppers och drack vad som skulle ha varit typ en-två öl men vad som blev mer eftersom vi inte vet hur man bara "tar en öl". På storbildskärmarna visades MTV och så kunde man smsa in sitt namn så fick man ett eget gangstanamn. That's it och så jävla roligt var det, haha! Jag skrattade åt det i flera dagar faktiskt. Hell, jag skrattar åt det än!


Lyssnar på:
Min kära vän Ninas kloka ord
Because of You - Ne-Yo

Sämre kan man ha det..

Två dagar på Hasseluddens Spa gjorde gott för själen. Förskolan har haft planeringsdagar där inför höstterminen och vi har haft det väldigt mysigt måste jag säga. Mycket god mat, trevligt sällskap, spa (såklart) och en del öl har det blivit. Om inte det gör en gladare, åtminstone för en stund, så vet jag inte vad som ska hjälpa. Och dessutom har man ju fått gå omkring i bara "badrock" och tofflor, hur soft är inte det!? Me like. Och det var verkligen superfint överallt där och för att inte tala om sängarna som var gudomliga! Synd bara att man spenderade typ minst tid i dem. Nåja, nu är man iaf tillbaka i verkligheten igen och imorgon kommer barnen tillbaka. Jag ser faktiskt verkligen fram emot allt nytt som blir nu, det ska bli riktigt spännande. Ny avdelning, en del nya barn, nytt arbetslag. Jag tror det kommer bli grymt bra.


Hemma?

Jaha, då var man hemma i Sthlm igen då. Inte för att det känns det minsta som hemma just nu, men jag är ju skriven här så det är väl tänkt att det ska vara mitt hem. Det kändes (och känns fortfarande för den delen) sjukt jobbigt att lämna S-vall och alla jag tycker om idag. Det känns bara så ensamt här. Och så ska man börja jobba imorgon, vad handlar det om liksom!? Visst, det blir säkert mysigt att träffa barnen på onsdag men just nu tar det bara emot. Och kan jag snälla sluta börja tycka om människor!? Det blir ju ändå bara jobbigt sen när jag till slut måste skiljas från dem. Jag saknar ju redan Solid-ass Gatmasta, fast jag väl kanske inte borde. Och jag saknar min fina familj och mina fina vänner (särskilt dig Fine-ass Killa!) och lugnet. Nä, det här är verkligen ingen höjdare vill jag lova. I don't like it!
/Supa Gangsta


 

Lyssnar på:
Mamacita - Collie Buddz
Because of You - Ne-Yo
Love is Wicked - Brick & Lace

Snart..

Imorgon ska jag hämta ut mina glasögon! Excitiiing!

Uppe med tuppen

Idag har jag lekt taxi igen. Jag tycker om att leka taxi, iaf för dig :) Tur att man har världens snällaste mamma som lånar ut bilen i tid och otid bara, annars skulle det bli jobbigt. Däremot vet jag inte hur allt det här ska gå riktigt.. Men det känns väldigt bra just nu iaf, och det är väl huvudsaken antar jag..? Än har jag ju några dagar kvar i stan.

Börjar bli sjukt hungrig nu med tanke på att jag varit vaken sen 7:15. Hade som plan att Hanna och jag skulle äta frukost ihop och titta på Grey's Anatomy, som igår, men vågar inte väcka henne riktigt än. Men om en kvart, då får hon allt ge sig för då har jag väntat i över en timme. Enough is enough som jag brukar säga.



Jag, Hanna och Malin drar en trudilutt på Midsommar.

Man lär medans man lever.

Heldag på Tranviken med Hanna idag. Såå sweet! Fast jag tror jag brände huden mellan ögat och ögonbrynet (nej, inte ögonlocket) lite. Vet inte varför jag tänkte att man inte behövde smörja in sig just där..? Menmen, nu har jag lärt mig det iaf, så imorrn blir det smörja för hela slanten..!

Rubrik.

Idag har jag fetbränt mig. Eller det kanske var en lätt överdrift. Men tidigare idag när Hanna påstod att jag hade bränt mig protesterade jag riktigt högljutt (ett och annat hånskratt infann sig också ja..). Nyss insåg jag dock att hon nog har rätt.. eller så går jag bara omkring och är undermedvetet konstant generad för något. Hursomhelst så hoppas jag att det har lagt sig lite tills imorrn, då ska jag testa den här grejen som kallas solskyddsfaktor..

Är trött ovanligt tidigt ikväll, särskilt med tanke på att jag sov länge och väldigt gott inatt. Tanken var att jag skulle ut och springa ikväll men sedan vinkade vi av plastsyster som tidigt imorrn bitti åker till Chicago och blir där ett år, efter det var det som att krafterna rann ur mig.
Saknar dig redan..!

 
Annis och jag 2005 samt våra snygga rumpor samma år ;)

I brist på annat.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag har redan (för att vara jag alltså) sprungit eftersom jag gick upp 7:30 imorse och lekte taxi :) Och nu börjar jag känna mig lite rastlös. Fast jag känner mig trött också vilket blir en rätt initiativfattig kombination. Iofs måste man väl inte göra saker varje dag men just nu har jag faktiskt lite tråkigt (därav denna fantastiskt innehållsrika blogg!).

Igår var jag iaf och beställde glasögon (!). Efter att ha haft samma i typ 6-7 år så kände jag att det var nog dags för lite förnyelse ändå så på torsdag blir jag en riktig glasögonorm (eller hur var det David? :P). Köpte även hemresebiljett igår, Hanna och jag lyxar till det med tåg nästa söndag men det är det värt. Kan dock inte påstå att jag längtar ner till huvudstaden alltför mycket just nu. För tillfället finns det nog faktiskt mer som lockar här.. Men det blir säkert bra, som man brukar säga..



Här är mina fina storasyskon.

Lovely.

Jaha, så igår var man ut igen. Denna gång med Lisa och det blev O'Learys för hela slanten, det är nästan så de borde börja känna igen mig snart. Igår sa iofs vakten "Välkommen Maja", visserligen efter att han tittat på mitt körkort men man vet ju aldrig... Sjukt kul kväll blev det till slut, iaf efter Lisas krav på en shot och en öl som ett bevis på min kärlek för henne ;) Natten var inte heller helt fel, trots att man blev uppsläpad kl.7:45.. :P This is a crazy summer I tell ya. Men jag klagar inte det minsta.

Idag har Hanna och jag traskat runt lite på stan. Ett ställe som jag däremot utan tvekan är stammis på nu är iaf Ögats optik. Har ränt där i två dagar nu och lånat hem glasögon och haft mig. Just nu har jag ett par svarta bågar från Gina Tricot (ja de gör tydligen glasögon också?) på mig. Me like. Inte helt omöjligt att de blir mitt slutgiltiga val faktiskt.. Exciting värre jag vet. Vi var även på själva affären Gina och shoppade loss. Det slutade med att jag faktiskt köpte allt som jag hade tagit med mig in i provrummet (!). Två t-shirts, en kofta, ett armband och ett halsband blev det. Så kan det gå!

Bästa bakismaten: Köttfärssås och spaghetti.
Bästa bakisdrycken: Fanta.

Lyssnar på:
Lika barn avvika bäst - Timbuktu
Apologize - Timbaland feat. One Republic
Karmakontot - Timbuktu