Get a grip.

Till slut är det bara att bita ihop. Jag har dammsugit, lagat mat, tvättat och diskat. Allt det där som skulle göras. Då tänker man inte mer än nödvändigt iaf, det är ju skönt. Musik blev det också, annars funkar det som inte. Det har mest blivit Garden State soundtracket, så bra, så bra.. Nu ska jag strax stänga av hjärnan lite till och njuta av One Tree Hill. Lite naturgodis har jag köpt till också, ovanligt värre va?

Mer än vad jag egentligen behöver kanske?

It seems like nothing will ever change.

Åååh, jag känner mig så ingenting idag. Jag har inte lust med något, inte ens blogga egentligen. Men någonstans måste man ju börja. Jag borde dammsuga och tvätta, men hur kul är det?  Jag orkar som inte komma igång. Jag lyssnar inte ens på någon musik. Det har bara varit alldeles tyst och stilla sedan jag kom hem från Nisse. För tyst och stilla. Det är nästan så jag mår lite illa av någon slags känsla jag har inom mig. Men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är jag känner. Meningslöshet? Mycket möjligt. Jag behöver något mer, något nytt, något som ger saker mening. Jag måste känna att jag är på väg någonstans så det är någon mening med att göra något överhuvudtaget med tiden jag har. Det känns som om det är ångest som kommer krypande.. Ångest för allt och ingenting. Men mest för allt. Och panik, för samma sak. Jag vill bara att den här dagen ska vara över. Fast samtidigt inte. Jag vill att du ska vara här.
Det känns bättre när jag är med dig.

It's all good.

Ikväll brände jag en mp3-skiva med Garden State soundtracket, Chasing Dorotea, Jay-Z, Justin Timberlake, The Knife, Loney, dear, Pharell, Sophie Zelmani och Tingsek. Så nu behöver jag ungefär aldrig byta skiva i stereon för all sorts musik finns redan där! Typ.

Snart tänkte jag nog lägga mig i sängen och titta på Garden State faktiskt, för kanske 4e gången. Jag har tittat en massa avsnitt av Scrubs idag men nu har jag inga fler, så det får bli det näst bästa av Zach Braff, ungefär. Scrubs är verkligen grymt, och extremt beroendeframkallande... Och Garden State är verkligen en underbar film. Tror den passar min sinnesstämning just nu också...

Dålig timing.

Så nu passar det minsann!? Jag vill inte ha snö nu! Snö är jättemysigt och fint men jag ville ha snö i december och till jul, inte nu! Dessutom lämnade jag mina täckbrallor och skor i Sundsvall när jag var hemma i jul. Så jag vet inte riktigt hur det här ska gå faktiskt.. Kanske att allt smälter bort tills på tisdag?

Sen så ville jag bara berätta att vi var några från jobbet som var ut i fredags. Väldigt trevligt var det, och det kanske mest trevliga var att jag vaknade dagen efter utan någon som helst ångest! Ni som känner mig och har varit ute med mig de senaste gångerna vet nog hur det brukar sluta.. Men nu gick det hur bra som helst och det känns väldigt skönt. Den onda cirkeln är bruten.

Lyssnar på:
I Wasn't Kidding - Angie Stone

I'm not going down on my knees begging you to adore me.

Adore är ett av de absolut vackraste ord jag vet. Särskilt när Tiger Lou och Tingsek sjunger det.


Lyssnar på:
The Draft - Firefox AK feat. Tiger Lou
Shake the Disease - Tingsek

Jakten på tavellisterna.

Just nu är det otrooligt skönt att vara inomhus då det verkar råda totalt kaos utomhus. Mitt ena balkongfönster har blåst loss tre gånger nu och elen lägger av ibland. Spännande kväll. Som tur var funkade Kanal 5 under hela One Tree Hill iaf, Hanna och jag blev lite oroliga där ett tag.

Idag har vi annars varit på IKEA (promenad på Djurgården kändes plötsligt inte så lockande när regnet kom..). Egentligen var den enda anledningen till att vi åkte dit att jag skulle köpa tavellister (som alla fina korten ska stå på) men vi kom hem med ungefär allt utom just det. Jag blev så jääkla arg när jag upptäckte att alla tavellister var slut, hur ofta händer det liksom? Vem är det som har börjat hamstra tavellister just precis när jag behöver några? Och regnade ute gjorde det också.. och så var det kallt.. och jag var hungrig.. och törstig.. och mina jeans hade helt plötsligt blivit allt annat än tajta. Suck. Men när vi kom hem kändes det lite bättre, särskilt när det blev så himlarns fint med mitt nya soffbord..!

Nu är jag dock extremt trött, så nu ska jag ta och krypa ner i sängen med Hannan. Godnatten!


Soffbordet (för er som inte kunde lista ut det själva).

They showed up and were beautiful.

Idag kom skivorna som Hanna och jag beställde förra helgen! Än så länge har jag därför bara hunnit snabblyssna igenom dem, men de flesta låtar har jag väl egentligen hört förr. Tingsek, NERD, Angie Stone, The Postal Service och [ingenting] var det jag hade beställt. En salig blandning med andra ord. Varvar nu ner med lite Tingsek såhär på kvällskvisten. Han är verkligen hur bra som helst! Längtar efter att få läsa igenom alla hans låttexter...

Kvällen har varit mysig iaf. Fast jag har under kvällens lopp börjat förlora rörligheten i kroppen (boxpass igår ja) och jag fasar verkligen för hur det kommer att kännas imorgon... Då är det tänkt att jag ska städa bort julen och allt damm i lägenheten samt tvätta och stöka på lite.

Wish me luck...


Lyssnar på:
Wish I Didn't Miss You - Angie Stone
Follow Me Down - Tingsek

Tjatigt?

Äntligen finns ett riktigt (åtminstone hoppas jag att det är det) avsnitt 11 av Grey's Anatomy att tanka! Som jag har längtat! Det var nästan så längesedan jag såg avsnitt 10 att jag måste se om det innan jag ser det nya. Men det får bli ett projekt (...) för morgondagen då jag ska spendera ikväll med Hanna (som fortfarande är inne på säsong 2). Vi ska dricka vin, titta tv och bara softa. Ska snart gå och möta henne vid ICA för att shoppa lite diverse gott att äta. Later!


Kändisspaning: Hanna och jag såg Ane Brun på gymmet igår. Tyvärr skulle hon inte boxas.

Everyone deserves to shine.

Tack för alla kommentarer, det är verkligen hur kul som helst att läsa dem! Och jag blir mer och mer säker på att jag ska behålla skorna tack vare allt fint ni skrivit om dem ;)

Just nu längtar jag till helgen. Jag gillar inte riktigt den här veckan på månaden (läs: mensveckan), jag är aldrig riktigt mig själv och jag har noll koll på mina känslor. De rusar åt alla håll och kanter dessa dagar. Så det ska bli skönt när helgen kommer och det är över. Så jag åtminstone klarar av att vara hemma ensam utan att typ bryta ihop. Fast ikväll är jag mest trött. Jag blir trött när det är så mörkt ute, vad sägs om lite solljus? Det skulle vara trevligt. Det är ganska påfrestande rent psykiskt när det är tokmörkt ute när man går till jobbet och så tokmörkt när man kommer hem. That's Sweden for you.

Igår hämtade jag förresten ut biljetterna till Tingsek den 1 februari. It's gonna be sweet...

Nothing lasting within sight.

So much for running when no one stays to wait
for another broken promise to slip my mind by mistake
Who would take my word on anything these days
I've failed so many times, saying I'm gonna change.

Good way of life!

Nu har jag äntligen valt ut vilka foton jag ska framkalla och sätta upp i hallen! 14 svartvita foton på familj och vänner blev det till slut. Jag hoppas de blir bra, men det återstår att se. Men blir de bra så tror jag verkligen att det kan bli jättefint, är så tomt i min hall just nu.. Den behöver lite fina människor.

Den här helgen har iaf varit hur mysig som helst rakt igenom. Det känns trist att den är slut, men samtidigt känns det som jag verkligen har fått ut det mesta av den, vilket är skönt. I fredags var jag med Nisse och vi hade en riktigt skön och mysig kväll tillsammans. Gårdagen var också soft och på kvällen kom Hanna hit. Vi lagade mat, drack vin och tittade film. Idag sprang vi och gick sedan på stan. Jag köpte en ny väska och nya sneakers (jag var på jakt efter stövlar men tji fick jag). Vi beställde även skivor från CDON för strax under tusenlappen igår kväll... Bara tre veckor till lön eller hur var det?

Jag gjorde förresten äntligen en kanalsökning på TV'n idag och blev väldigt glatt överraskad då den hittade igen både 3an, Barnkanalen (vilken jag iofs inte ens märkt att jag saknat men ändå..) och Eurosport!

Glad blir jag också när ni kommenterar. Har varit väldigt dåligt med det ett tag men nu har jag fått några iaf. Jag kommenterar iofs aldrig i folks bloggar så jag förväntar mig egentligen inte att nån ska göra det i min, men jag tycker det är roligt när folk väl gör det. Så fortsätt gärna, om ni vill.

Sneakers

(Mina nya älsklingar och väskan, jag är med andra ord fullt utrustad för våren så bring it on!)

Inbillad stress.

Snart tänkte jag kika på "Kommissarie Lynley" på TV. Men grejen med brittiska deckare är ju att någon reklampaus finns det ju aldrig. Vanligtvis är detta en mkt bra sak (saknaden av reklam alltså) men just nu känner jag mig liite stressad. Måste hänga tvätt, skala apelsin och, som ni märker, blogga innan. Faast.. nu när jag tänker efter bör det ju faktiskt inte vara några som helst problem.. hm.. Never mind. Brittisk deckare coming up iaf, med lite naturgodis och ett stycke apelsin till.

Förutom kvällens storslagna TV-planer tänkte jag också berätta att jag igår äntligen fixade en telefon. Så nu kan man ringa hem till mig! Om man nu är så VIP att man faktiskt får numret dvs.

Som avslutning kommer här en bild på mina älsklingar till tofflor! (som är ungefär det enda jag fyndat på årets rea..) Love them!

Tofflor


Lyssnar på:
Shake the Disease - Tingsek
World Of Its Own - Tingsek
Proud To Be Part Of These Days - Tingsek