Vackrast.

Det finns ingen vackrare film. Så är det bara. Igår var det fjärde gången jag såg "Dagboken" och den var fortfarande lika underbart bra. Och jag gråter fortfarande på samma ställe. Det finns inte ord för hur mycket jag känner när jag ser denna film. Den är så fruktansvärt romantisk att det faktiskt gör lite ont! Tänk att uppleva sådan passionerad och livslång kärlek..


Avancerade aktiviteter

Lugnare my ass. Det är min kommentar om den alltid så fartfyllda juldagen. Vilket dock inte betyder att den inte var lite trevlig också.. Men lugn är väl kanske inte rätt beskrivning.

Enough said. Sedan dess har det firats en andra jul i Sunnansjö med pappa och Leena och hennes barn + barnbarn. Den var lika behaglig som den första den. Jag fick, precis som jag önskat mig, dvd'n med min blivande man; Björn Gustafsson. Vilket underhöll mig (och fler faktiskt) en hel del under annandagskvällen. Living the dreeeaam ;) Haha! I love it. Sen igår var vi utomhus en massa och lekte med pappas älsklingar; skotern och fyrhjulingen. Fantastiskt mycket skoj! Och pulkabacken med det nybyggda hoppet som vi åkte med snowracern i var inte fy skam den heller. Där kan vi snacka äventyr. Och mycket skratt blev det där också! Fast lite ont blev det nog även för vissa..

Idag tog mamma, Hanna och jag oss ut och åkte lite längdskidor. Redan en halvtimme efter avslutad färd hade jag träningsvärk i låren.. Hm. Men det gick faktiskt ovanligt bra att åka ändå, och det blev betydligt färre svordomar än vad jag brukar lyckas åstadkomma under en skidtur. Framsteg.

Nu vankas det "Dagboken" (världens bästa och mest romantiska film!) och lite vin här hemma. Lovely.

    

Dan efter dan..

Julafton blev väldigt mysig och stämningsfull. Precis som det ska vara. Och ikväll vankas det förfest hos Nina och sedan festligheter på Stadshuset. Det blir nog kul men förhoppningsvis en smula lugnare än förra året.. :)

23 december

Aah vad mysigt att det äntligen är julafton imorgon! Jag är fortfarande sjukt förkyld men jag håller alla tummar för att det ska kännas bättre imorgon. Kurerar mig med mango- och persikote just nu. I vilket fall så längtar jag mycket till Kalle Anka, och tills imorgon bitti då jag vaknar och får mina jultidningar och segkaka till frukost (jodå, mamma bakar för fullt just nu!). Och på tv'n visas just nu "I'm Not There" som Hanna, Roland och jag såg i Byron Bay i mars i år. Känns som evigheter sedan..

3 dagar i Sundsvall

Jag har lovat Sundsvallsäventyr på Facebook så det kan ju vara en fördel att kanske börja med att blogga överhuvudtaget.. Alltför mycket äventyr har det väl dock kanske inte blivit, de tre dagar jag varit i stan. Hanna och jag tog oss dock ut i lördags kväll men medelåldern då låg väl på en 18 år kanske? Max. Och så blev vi bjudna på en shot som skulle smaka pepparkaka och ingefära men njaa.. Det vette tusan.

Igår var vi i Sunnansjö och julfikade med papsi och klädde gran nummer ett för i år samt körde lite fyrhjuling (!). Och på kvällen blev det sanslöst stämningsfullt i GA-kyrkan då vi hela familjen var på Julton. Det var så otroligt vackert.

Idag har det varit full fart hela dagen. Började för min del med tandläkarbesök ute på Alnö kl.08. 10 minuter tog det, kändes mycket värt det (...). Äh, skönt att få bekräftat att man inte har några hål iaf. Efter det fixades biljetter till Stadshuset tills på Juldagen, känns sjukt skönt att ha det ordnat. Så nu kan man (förhoppningsvis) bara njuta av den kvällen utan att behöva stå ute i kylan och köa. Sedan dess har det julshoppats en hel del och alldeles nyss klädde vi här hemma gran nummer två för i år. Julmysigt som bara den har vi det verkligen här nu! Och nu är det dags för jul med Ernst på tv, vilken timing.

  

(vi hittade en nyckelpiga i köket också! låt äventyren börja...)

Obefintligt immunförsvar?

Igår var jag fullt frisk. Trött men inga direkta tecken på förkylning. Inatt hade jag svårt att sova för jag hade så ont i halsen. Och imorse var katastrofen (...) ett faktum. När jag vaknade kände jag mig dunderförkyld. Suck. En vecka fick jag vara frisk. Så nu sitter jag här hemma i soffan, fastän planen var utgång. På Spåret är avklarat, tvätten är vikt och just nu fixar jag lite tevatten som jag hoppas kommer bota mitt halsonda. Jag hoppas, hoppas, hoppas att det hela försvinner lika fort som det kom. Då skulle jag bli glad. Och imorgon åker man till Sundsvall, det ska bli mycket skönt.


But everything that you took from me
was mine to give
And everything that you thought you gave
wasn't there at all..

Bättre lycka denna gång?

Nu har jag äntligen svarat på mitt antagningsbesked till högskolan. Så den här gången blir det förhoppningsvis inget strul med den delen av hela processen iaf. Sen hur slutresultatet blir återstår ju att se.. Wish me luck.

Lyssnar på:
Merry Christmas - Laakso
Christmas Eve - Firefox AK & Tiger Lou


Äntligen lördag

Igår var Hanna och jag ute och svängde våra lurviga. Och jag fick äntligen provköra en av alla mina nya klänningar! Denna kväll blev det leopardblåsan som fick ut och lufta sig lite. And the boobs stayed in. Som tur var :) Vi började på Marie Laveau där vi firade att Hanna ska stanna i Sthlm (ja ni läste rätt, det är fantastiskt!) med en liten drink. Schysst ställe som lite oväntat visade Trolltyg i Tomteskogen på en stor skärm..? Sen blev dans hela natten lång på Debaser Slussen. Musiken var sådär men trevligt var det ändå..! Och extra trevligt var det med donken efteråt. Idag är vi lite sega men som vanligt (?) har vi ju såklart planer för kvällen som vi måste rycka upp oss till. Ikväll vankas det nämligen "Oh no.. It's Christmas!" på Nalen. Det ska bli nice! Och för alla som inte vet så visas Napoleon Dynamite på 4an idag kl.13:25. Mycket bra, mycket bra.


Vuxenpoäng

Oj, oj, oj vad simpelt Melodikrysset var idag! Det var julspecial med bara julsånger och vi kunde typ alla svaren innan han ens börjat på frågan. Jag kan med andra ord min jul, om man säger så. Har blivit ett riktigt fan av Melodikrysset faktiskt. Det och På Spåret (att jag klarade Trollhättan på 10 poäng kan jag leva på länge!) är mina nya helgnöjen. Ni får skratta om ni vill, det är okej.



Är de inte söta?

Klänning nr 3572...

Häromdagen var Hanna och jag i Kistagallerian. Och ja.. Vad ska man säga.. Jag kanske borde hålla mig inomhus och borta från affärer ett tag framöver eftersom jag inte verkar kunna hålla plånboken i styr? Den här gången avrundade jag iaf summan så pass mkt uppåt att några fattiga barn fick lite kritor att rita med (medan jag festar loss i min nya blåsa..).


Äntligen!

Igår var Hanna och jag på afrikansk aerobics. Vi går ju varje tisdag men nu var det väl två-tre veckor sedan jag var där sist pga den ihärdiga förkylningen som jag drabbades av. Men iaf, det var så sjuuuukt kul! Det var en ny dans som var så jäkla kul, med en massa shake! Me like bigtime :) Synd dock att det var sista danspasset innan jul, så nu dröjer det alldeles för många veckor tills nästa gång. Tråkigt. Tur att man har boxen kvar.


Såhär ligger det till..

Varje måndag tränar Hanna och jag box på Söder kl.17:30.
Varje måndag slutar jag jobba kl.15:30.
Varje måndag ger detta mig alltså ca 2 timmar att fördriva på något sätt.
Varje måndag gör jag detta genom att åka till Slussen och gå på:
Monki
Gina Tricot
BikBok
H&M
Varje måndag (nästintill) resulterar det i åtminstone något klädesplagg.
Det är inte okej!
Idag resulterade t.ex. rundan i detta:



Och en hel del slantar fattigare blev jag.. Himla tur att jag skänkte nån krona till Röda Korset även denna gång iaf. Men hur ska det gå den dagen man måste klara sig på studielån..? Ångest.

För övrigt var jag ju i Sundsvall i helgen och det var sjukt mysigt. Mycket julmys blev det i alla dess former, vilket jag älskar. Och så fick jag träffa de jag längtat så efter. Underbart. Bara två veckor till jul nu, ska faktiskt bli skönt att lämna storstan för ett lite längre tag. Två veckor kommer jag att vara hemma då, längtar..

  

Lyssnar på (och älskar!):
Release Me - Agnes

Krassel.

Gah, jag är fett med förkyld! Men lustigt nog är inte det jobbigaste att just vara krasslig utan snarare att försöka avgöra hur krasslig jag är? Tillräckligt för att vara hemma från jobbet imorgon? Vem vet... Igår försökte jag bota förkylningen med shopping. Det gick sådär. Men jag kom hem med mycket fina kläder iaf..! Det återstår att se om något är användbart på fredag då det vankas Mackan och DJ Kojak på Stadshuset i Sundsvall för mig och Nina.. Då ska jag vara frisk. Word.