Maja - tv-freaket med de sneda fötterna

Så idag gick jag, med Marie och Arnold som stöd, faktiskt och tog tag i situationen angående skoinlägg. Jag fick då veta att jag behöver riktiga inlägg, som man fixar genom att göra någon slags avgjutning av fossingen. Så jag fick tid för detta den 23 maj (dvs om en evighet) och det kommer att kosta mig 1200:-. Kunde ju knappast ha gått bättre, eller hur var det nu egentligen? Fast jag slapp ju iaf ta av mig skor och strumpor ;)

Ikväll är det en helt hysterisk kväll på tv-fronten. Floorfiller, Gilmore Girls, Grey's Anatomy, Seinfeld, Girls of the Playboy Mansion... Jag kommer med andra ord att tillbringa, vad för många är, alldeles för många timmar i rad framför tv'n. Så nu vet ni var jag finns från kl.19 ikväll.


Lyssnar på:
Like That - Black Eyed Peas
Hips Don't Lie - Shakira feat. Wyclef Jean
Pump It - Black Eyed Peas

Skofunderingar

Jag kan inte sluta tänka på ett par skor som jag såg när vi var på stan igår. Ett par jättefina i svart skinn på Bianco. Jag provade dem dock aldrig eftersom prislappen skrämde bort mig. Men nu ångrar jag mig. Man ska alltid iaf prova, "förhoppningsvis" passar de dåligt. Så jag måste dit någon dag och kika, fast jag tror jag väntar tills mammsen kommer hit och hälsar på. Fast nu kanske man borde köpa någon form av sandaler istället, hmm.. Sen så måste jag gå och fixa inlägg också så jag kan börja använda mina andra vårskor som jag köpte i februari. Fast det känns lite jobbigt + att det kommer kosta många slantar.. Men jag ska. Nån dag.

Sommar och shopping

Idag var Sussi här och hälsade på och sen spenderade vi några timmar på stan tillsammans. Jag letade shorts men utan framgång (tips tack!). Sussi letade jeans med framgång. Så lite lyckades vi allt med. Dessutom fick vi se och höra Eric Gadd live, mm det ni. Han lät som vanligt ungefär.

Årets första glassar avnjöts sedan av mig och Anders ute på balkongen i solen. Mm, det har varit sommar här idag! Imorse satt jag t.o.m barfota och klädd i linne på balkongen, hur skönt som helst. Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att det fortsätter såhär..!

Sega råttan

Sitter och leker med min nya mp3 just nu, den är så blå och fin! Fast jag har inte hunnit lägga in så mycket musik på den än, men jag jobbar på det. Känns väldans skönt att slippa släpa runt på en cd-spelare iaf.

Nu är det vår i Göteborg! Jag kom tillbaka hit i tisdags morse och sen dess har det varit sol och varmt och härligt nästan hela tiden. Jag blir så mycket gladare när det är sånt väder! Man vill bara hoppa och skutta och le konstant (vilket Anders fick bevittna när vi gick och handlade igår..). Sen har ju uteserveringarna öppnat också, så snart tycker jag faktiskt att en öl i solskenet vore på sin plats.

Mjodå. Sen så fick jag häromdagen även reda på att jag klarat min andra tenta, den i grammatik. Det kändes såå skönt! Och ganska överraskande faktiskt, men det är bara att tacka och ta emot. Vi pluggade ju faktiskt hårt inför den så det hade känts ganska surt att få underkänt (även om jag kanske hade varit beredd på det med tanke på hur tentan kändes). Men nu klarade jag den ju så nu är det bara att gå vidare och tackla den sista delen av terminen.

Nä, vad segt det här gick ikväll. Här kommer en bild från den underbara släktträffen som vi hade i lördags istället! Mer om den en annan gång kanske.

Släktträff

Länge leve Disney Channel!

Disney Channel är min nya favorit! Idag har jag sett både Bambi och Askungen. Jag älskar de gamla disneyfilmerna, de är så bra!! Vet inte om jag någonsin sett hela Bambi förut faktiskt.. Men bra var den, fast ganska otäck också. Mm. Askungen var också bra, fast styvsystrarna var värsta elaka och slet sönder Askungens klänning. Det är lite lustigt hur annorlunda man kan se på och tolka delar av de där filmerna idag. Fast det ska vi inte gå in på, jag försöker faktiskt behålla min oskyldiga barndomssyn.

Bambi

Skärtorsdagen, en klar 10

Idag har vi tillbringat större delen av dagen i Härnösand hos Soffo, Magnus och lilla Filippa. Hur trevligt och mysigt som helst har det varit! Det är alltid så kul att ses :) Innan vi åkte hemöver svängde vi även förbi hos Marie och fick se hur hon bor, så nu vet jag det :)

Ikväll blev det lyxmiddag med avocado och lax, såå mumsigt! Och som avslutning på denna fantastiska dag så har jag även vunnit min första auktion på tradera.com! Tro det eller ej men en mp3-spelare för 1800:- blev faktiskt till slut äntligen min!

Så det har varit en riktigt bra dag idag, en riktig 10-poängare ;)


13/4 - Ett år sedan en av de absolut bästa upplevelserna i mitt liv, Hansonkonserten i Sthlm.

Hårfattigare

Idag har jag varit och klippt mig. Det var sköönt. Och fint blev det. Håret känns så lätt och luftigt när man har klippt sig, me like. Det enda som kanske stör mig lite är att jag inte riktigt kan få håret bakom öronen.. Men det ordnar sig. En bild var planerad men jag blir ju aldrig nöjd med sånt, så ni får helt enkelt fantisera om hur mitt hår ser ut ;)

Nu ska jag ta tag i mp3-köpet. Tradera.com är min nya kompis som förhoppningsvis ska förse mig med en tjusig mp3-spelare. Vi får väl se.

Lyssnar på:
Hips Don't Lie - Wyclef feat. Shakira
The Sound of Crickets - Tiger Lou

Ännu en långkörare..

Då var man framme i Sundsvall då, sedan 2 timmar tillbaka ungefär. Sitter här på mitt rum och lyssnar Music By Em och kollar alla kort som tagits under helgens Sthlmsbesök. Det blir en väldans massa kort när man har digitalkamera, men det är väldans roligt!

Så vad har vi gjort i helgen då.. I fredags kväll vankades det 30-årsfest ute i Trångsund. Det blev en väldigt trevlig kväll tycker jag! Kan väl knappast bli annat med trevligt sällskap, bra musik, dans, elchockspel och lite alkohol :) Elchockspelet fastnade jag direkt för, och om jag inte misstar mig blev jag därför kallad sadist där några gånger under kvällens gång..

Lördagen började med att Hannis och jag vaknade vid 12:30 och fick lite smått panik av att klockan var så pass mkt. Men vi hann med ett par timmar på stan faktiskt, även om det kändes som stegen kanske inte riktigt bar oss.. :) Kvällens plan var att hyra film, men det visade sig att filmbutiken bara hade dvd's, vilket Hanna inte har..

Vad gjorde vi mer.. Söndagen handlade rätt mkt om promenader och skavsår faktiskt. Men jag fick även äntligen se Anders och min blivande lägenhet live, den var fiin :) Sen hade Hanna och jag även turen att få hälsa på Tobbe och Catrine och kika på nyaste kusinbarnet Hugo, en riktig sötnos visade han sig vara!!

Igår tog vi det mest bara lugnt när Hanna slutat jobba. Vi tog en fika på söder där vi såg trummisen i Tiger Lou samt hoppade oss svettiga till Tiger lite senare på kvällen, när han var på p3 live :) Det var väl nog ungefär allt skoj vi gjort i helgen. Nu blev det ju en sån där lång blogg igen, som ungefär ingen orkar läsa.. Menmen, bilder orkar åtminstone alla kolla på!

   
Det berömda spelet, Hanna och jag leker med en trädstam (jag försöker iaf..), Hanna och sötHugo.

Maja on tour

Usch vad jag är trött. Har tänkt packa hela kvällen men det har hela tiden blivit uppskjutet av diverse saker. Men nu har jag iaf pulat väskan full med alla möjliga saker, och som vanligt blev det alldeles för mycket packning. Det är svåårt att packa, man vet ju aldrig vad man kan komma att behöva. Det är ju fortfarande vinter i Sundsvall även så egentligen kanske inte linnen är prio ett menmen.. Förhoppningsvis blir det bra. Bättre med för mycket än för lite som man brukar säga.

Så imorgon kväll bär det alltså iväg till Sthlm i några dagar, och sedan fortsätter resan hem till Sundsvall på tisdag morgon. Så det blir nog ett bra "påsklov" det här. Trots bristen på mp3-spelare, som fortfarande inte ordnats. Men sånt är det väl ingen hit att stressa fram antar jag, hur otålig man än är...

Nä, om man skulle ta och krypa ner. Jag har ju faktiskt skola imorgon, de roliga kurserna "Text&Culture" och "Written Proficiency". Sånt vill jag ju inte vara trött under.. Or do I...?

Maja + fonetik = Sant!

Ikväll är jag glaad. Lite trött men glaad! Idag fick vi nämligen igen vår första tenta, den i fonetik. Var beredd på det värsta, men fick det bästa! Helt otroligt skönt känns det.

Efteråt gick jag och Marie på stan en stund, skönt att inte längre måsta sitta på bibblan så fort man har en minut över. Jag belönade mig själv med en ny väska, då min gamla inte matchar min vårjacka :)

Fast snart måste jag köpa en ny mp3 också, för min vill inte vara med längre. Det känns lite tungt för sånt är ju ganska dyrt. Spanade på några idag men det är ju svåårt att välja. Men jag vill ha nuuu..

  
Tentan och belöningen för tentan :)