Slappsöndag i Forsmon.

Ni som inte var på Pipeline igår missade nåt. Giant Boar var grymma, jättekul att se verkligen! Efteråt hängde Hanna och jag backstage hela kvällen med Isak & co, flashigt värre. En mycket trevlig kväll hade vi iaf! En hel del snack om Tiger Lou och Doremus Bennerman blev det också, vilket passar mig perfekt..! Lite trött är man väl idag men vi har en väldigt lugn och skön söndag här i Forsmon. Jag har börjat packa ihop mig inför hemresan tillbaka till Sthlm ikväll och strax ska vi gå ner till älven och sätta oss i ett av vindskydden där och äta korv. Så ser det ut hos oss idag, hoppas att ni andra också har en skön söndag.

Lyssnar på:
In Your Heart - Giant Boar

Boka in lördagen!

Dag 2 i sängen: Mys, bad, tv, sömn och sen kom Hanna med mat och gudoomligt god chokladtårta till mig! Det är nog den allra bästa medicinen tror jag. Chokladtårta alltså, mmm..

Till helgen åker jag och ovannämnda syster hem till Sundsvall och då på lördagen ska vi på det
här. Så nu vill jag tipsa alla om att gå på det för det är vår käre vän Isaks band som spelar (Giant Boar alltså), och för att locka er ytterligare så föreslår jag att ni lyssnar lite på dem här. Det lär bli grymt, så be there or be square! You know the deal.

"Denna dagen ett liv"

Jaha. Då var snart den första dagen hemma från jobbet den här terminen över. Way to go Maja. Jag hatarrrr verkligen att vara hemma från jobbet.. jag känner mig så jäkla vek när jag är det..! Och idag skulle vi till Stadshuset på festligheter med jobbet då vi var nominerade till nåt Kvalitétspris (som vi för övrigt vann fick jag veta via sms förut!) men det missade jag ju också nu. Sjukt tråkigt då jag verkligen hade sett fram emot det. Så vad har jag gjort för bra med denna dag då? Jo serrni, jag har tittat på ännu ett avsnitt av Heroes, sovit, läst utbildningskataloger, ätit (ja, det verkar aldrig som att jag tappar min aptit..) och nu skulle jag kolla på Ocean's Thirteen men jag får inga undertexter att funka så jag orkar inte riktigt engagera mig känner jag. Men då har jag ju något att göra imorgon istället, jippi.. Tur att denna dagen inte är ett liv, då skulle jag ha känt mig sjukt deprimerad över allt jag inte har åstadkommit idag..

Rapport från sängen.

Det blev Private Practice (spinoffserien på Grey's Anatomy) för hela slanten idag. Inget kommer ju ens i närheten av Grey's men den verkar helt okej faktiskt, efter de fyra avsnitten jag sett. Så nu har man ännu en serie att hålla reda på och tanka. Piggare vet jag dock inte om jag har blivit under dagen. Febern har nog iofs lagt sig liite men rosslet och halsontet sitter i.. Så vi får la se hur det blir imorgon. Tills dess fortsätter jag att kurera mig med vindruvor och lättdryck som Nisse var snäll nog att införskaffa åt mig. Och tills vidare kan ju ni njuta av dessa vackra bilder på Alnö och Sundsvall som jag hittade på Facebook.



Maja goes onostalgisk?

Det tog inte lång tid inte, men jag kan bara inte låta bli. Den här musikvideon får man bara inte missa. Nu blev det väldigt många inten.. så jag hoppas verkligen att ni förstår allvaret i det hela. Kolla på den.

Annars så märker jag att jag inte känner mig så jättesugen på youtube idag, vilket är ganska konstigt eftersom jag är en sjukt nostalgisk människa som älskar att kolla på gamla barnprogram, musikvideor osv och drömma mig tillbaka till för typ 10 år sedan.. Men just idag känner jag mer för att leva i nuet (hur töntigt det nu än låter..). Men då är man sjuk och sängliggande, vilken tajming va. Egentligen har jag väl bara ingen lust att vara ensam idag, helt enkelt. Det kommer antagligen av att helgen har varit så otroligt mysig. Och lång har den känts, det är bra.. Igår promenerade jag och Nisse runt lite här på Söder i höstsolen. Det finns ju sjukt många mysiga ställen här som jag inte vet om. Vi var upp på nåt litet berg där man kunde se ut över stan och det var bara såå fint! Såna stunder och ställen vill jag ha mer av..

Men nu vore det drömmen om någon ville komma med lite varm choklad till mig? :)


D is back!

Vanligtvis skulle jag kunna döda för att få en ursäkt för att ligga i sängen en hel dag men idag är det bara trååkigt. Jag låter som en kråka och upptäckte imorse att jag dessutom har lite feber. Jag som vill boxas, som vanligt på söndagar.. och så skulle jag egentligen träffat Sanna men nu går inte det heller. Uuuh. Jag avskyr att vara sjuk, och jag måste bli frisk tills imorrn för jag har verkligen inte råd att vara sjuk nu innan resan. Tungt, men under tiden kan man iaf glädja sig åt detta, även om jag inte kan visa min lycka riktigt lika högljutt som jag skulle ha velat.. Det har varit fem långa, kalla år utan Doremus men nu ska allt bli bra igen..!

Nu ska jag youtuba lite, som en viss person tyckte att jag kunde sysselsätta mig med idag :) Lär väl bli mer bloggande senare under dagen om jag känner mig rätt, har väl en vecka att ta igen. Tja.

Enkelt fredagsnöje?

Ikväll har det varit helkväll med Heroes, CSI NY, Grey's Anatomy och The Wire. Precis vad jag längtat efter hela dagen faktiskt. Och så lite godis till det såklart. Lovely. Nu blir det dock sängen så jag är pigg tills imorgon då Hanna och jag ska leta efter en gigantisk ryggsäck till mig.

(och den 8e november åker jag till Göteborg!!)


Lyssnar på:
Samson - Regina Spektor

"Hämt en dyyne Veronika"

Helgen blev mycket bra! För kort såklart, men det klagar jag ju jämt på så.. Sussi och jag har ätit tacos, godis och annat gott, kollat Grey's tillsammans, tittat på Idol och skämts för deras skull, gått på stan tills fötterna (mina åtminstone) värkt, varit på bio och sett "2 dagar i Paris" (rolig, annorlunda och bra film) druckit väldigt mycket öl på Söderkällaren och där stiftat bekantskap med bl.a en gotlänning som kunde säga "Hämta en dyna" ordentligt, samt yrt runt på 19e våningen av Skatteskrapan. Hur trevlig helg som helst med andra ord! Jag är såå glad att du kom och hälsade på älsklingsvännen! Det är sånt här som ger mig energi att klara av den grå vardagen. Nästa gång är det min tur att komma till dig :)



Now in the days, med bananen.

Can't wait!

Imorgon kommer Sussi och hälsar på mig heeela helgen!



Back in the days med lådan..

Världsturnén spikad.

Nu är det gjort! Eller ja, typ iaf. Jag har precis satt in en massa pengar på Hannas konto så att hon på fredag ska kunna betala in vår världsturné. Så på fredag är det gjort, kan man väl säga. Men nu börjar det verkligen kännas på riktigt. Häromdagen berättade vi för chefen och för folk på jobbet, så nu vågar man mer prata om det bland och för folk, vilket gör det så mycket mer verkligt på nåt sätt. Och jag kan skriva om det här nu också! Det är ju ungefär det enda jag kan tänka på nämligen. Så i januari bär det av.. Los Angeles, Fiji, Nya Zeeland, Australien, Sydostasien. Me like! Det kommer bli så jäävla bra!