Ljuv musik för mina öron.

Anna var så jävla bra. Recensenten i DN satte ord på Hannas och mina känslor.

Ron i fredags kväll var också bra, fast då var jag lite tröttare tyvärr. Men riktigt bra var det.

Jag hoppas på Anna.

Om ca 1,5 timme sitter Hanna och jag på Rival och lyssnar på Tomas Andersson Wij. Han är nämligen förband till Anna Ternheim som är kvällens höjdpunkt. Jag ser verkligen fram emot spelningen! Fast just nu känns det mest deprimerande då det ösregnar och blåser ute och mina utslag i ansiktet bara blir fler och fler och fler... Men Anna blir nog jättebra ändå.

Lyssnar på:
Love To Run - Araki
All Good Things - Nelly Furtado

CSIx2

Det blev inget Navy CIS igår, jag blev istället sittandes framför msn pratandes med en gammal kompis. Fotboll blev det däremot, fast den var ju verkligen inte mycket att hänga i julgranen. Jag stängde av när det var 15 min kvar. Ikväll blir det iaf dubbelt upp av CSI, först Las Vegas och sedan New York, mmm me like.


Idag hämtade jag ut biljetterna till Ron Sexsmith! Friday is gonna be sweeeeet, ohyes..


TV-serierna blir min död.

One Tree Hill var hemskt idag! Hemskt I'll tell you! Sånt där ska man egentligen inte se själv. Inte jag iaf med tanke på hur allvarligt jag tar allt som händer i mina favoritserier. Jag såg avsnitt 4 och 5 på säsong 3 av Grey's Anatomy igår också, åh herregyd! Jag vet inte hur länge till jag pallar den serien faktiskt, den går verkligen direkt till hjärtat. Och oftast innebär det att det gör väldigt ont just där.

Nu tänker jag fortsätta med min slappsöndag, där min plan ser ut som följer:
20:00 - Navy CIS (alldeles för längesen sist)
21:00 - Barcelona-Real Madrid
Sen ska jag vika tvätt och bädda sängen någonstans där emellan också. Sweet.


Lyssnar på:
Promiscuous Girl - Nelly Furtado feat.Timbaland
Alone Together - Marit Bergman

Nostalgi.

Igår längtade jag jättemkt tillbaka till studenten och allt vad den innebar, t.ex Guldtrofén.
Det var ju så jääkla roligt och SPSE3c var helt klart grymmast!

     
  

Så var det dags igen...

Igår när jag kom hem från jobbet hade jag 39,9 graders feber. Så mkt har jag aldrig haft. En timme senare hade jag "bara" 38,5 och var redo för basket i Solnahallen med Nina. Det var Solna Vikings mot Sundsvall Dragons och till slut vann gästerna efter en lite för spännande match för min hälsa.

Idag verkar min feber ha gett med sig och lämnat mig med "endast" ont i halsen och snuva. Jag är ganska less på att vara sjuk vid det här laget kan jag ju meddela, men jag är väldigt glad att jag inte mår som igår. Trist att vara sjuk på helgen men hellre denna helg än nästa då det vankas Anna Ternheim, Ron Sexsmith och inflyttningsfest.

Nu ska jag fortsätta titta Kevin Hill och vila. Tja.

Som sagt...

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,908015,00.html

Fucking Ryan Adams.

Igår var det äntligen dags för konserten som jag sett fram emot så länge; Ryan Adams på Berns. Och så var han typ, sämst. Efter ett triiiist förband kände han till slut för att köra igång vid 22:45. Äntligen tänkte vi! 1,5h senare sitter Hanna och jag och halvsover. Jag har ändå fem skivor (+en på datorn) med killen men ändå kände jag bara igen kanske 3 låtar. Det säger väl ganska mycket om spelningen tycker jag... Hans röst är grym men det blev ändå inte bra, tyckte vi iaf. Så tro det eller ej, men medan spelningen fortfarande höll på så åkte vi hem. Yees, så fick det faktiskt bli. Ska bli spännande att läsa nån recension sen men än så länge har det inte kommit upp någon, så jag får väl återkomma.

Här är vi hemma innan konserten iaf, värsta Ryan-peppade (jag hade t.o.m klänning på mig och det händer inte ofta vill jag lova :)).


Soft tisdagskväll.

Just nu sitter Hanna och jag här vid fönstret och myser. Jag surfar lite, hon pratar med mamma i telefonen, jag löser lite sudoku, vi äter lite vindruvor. Det är soft, man kan behöva nån sån här kväll då och då. Inge Gilmore Girls är det ikväll heller, fast jag har fått en Hanson-dvd med posten som jag kan kika på.. Hihi. Fast det ska jag nog inte göra. Jag ska däremot ta och duscha snart för imorgon är det dags för fotografering på förskolan! Exciting värre. Jag brukar kolla på såna där kort från förskolan då och då och nu ska jag själv vara med på ett, som fröken! Det ska minst sagt bli spännande. Igår köpte jag förresten vit skokräm och fräschade upp mina Nike's lite, jättefina blev de! 45:- för skokräm istället för 600:- för nya skor  - så nu är skokrämen min nya bästa vän typ :)


Att köpa eller inte köpa?

Idag har Hanna och jag varit på stan och strosat. Jag köpte jeans! De är grymt snygga, fast snäppet dyrare än vad jag är van vid att köpa.. Sen är det ju det här med tajta jeans och valkar. Men ska man ha det tajt så får man väl räkna med lite sånt, eller..? Fast jag tror jag ska behålla dem ändå, me like Acne.

Nu ska jag bädda och dammsuga, sen är det äntligen dags för One Tree Hill!


Lyssnar på:
Sexyback - Justin Timberlake
Promiscuous Girl - Nelly Furtado

Sverige-Spanien 2-0

Fy fan vad bra!!!

Ont.

Om lite mer än en timme börjar äntligen Sverige-Spanien, har längtat hela dagen! Fast jag är väldigt trött så tänkte vila lite nu innan. Igår kväll var vi nämligen ut, blev att vi hängde lite överallt. Bl.a. så gick Hanna och jag och kollade in Hello Saferide på Nalen tillsammans med Emelie, det var nice! Och så fick jag äntligen träffa Marie!! Jag är så glad också att jag inte är nå speciellt bakis idag, det är sweet! Jag har dock ett typ infekterat skavsår på stortån som gör så jävla ont, jag lär mig ju aldrig nämligen. Och för att inte tala om resten av kroppen! Det gör ont bara att skriva det här just nu. Jag har ju nämligen köpt träningskort nu äntligen och i torsdags var Hanna och jag på ett Boxpass.. Need I say more? Fast det är jäkligt skönt att känna att man verkligen har tagit ut sig, jag har längtat så länge efter att börja träna igen så egentligen ska jag väl inte klaga så mycket. Men det gör t.o.m ont att öppna kylskåpsdörren så... Menmen, några fler pass så ska det nog ordna sig.

Lyssnar på:
Feelings getting stronger in the dark - Moneybrother
My oh my - David Gray


Jake!

Ikväll såg Hanna och jag inspelat One Tree Hill från i söndags och då kom Jake tillbaka! Jake!! Jag började störtgrina och Hanna skrattade åt mig. Jake hjärta Peyton, iiih..

För övrigt så är det Kanelbullens dag idag så jag har ätit alldeles för många bullar, sen var Hanna och jag på Adidas Outlet efter jobbet och shoppade lite träningskläder. Sweet.


Lyssnar på:
Babylon - David Gray

My Oh My

You know it just don't stop
It's in my mind I wanna tear it up
I've tried to fight it tried to turn it off
But it's not enough
It takes a lotta love
It takes a lotta love my friend
To keep your heart from freezing
To push on till the end.