Best ever.

Kvällens upptäckt:
Det trådlösa internetet vi använder oss av funkar ända ute i friggeboden där Hanna och jag bor!
Sweet.

Nu ska vi kolla lite "The Last Kiss" här ute, tokskön film.

Egentligen inte ens värt att läsa..

Idag har vi tillbringat hela dagen i Nordanede och hälsat på moster Karin, mycket mysigt har det varit. Fast jag har varit trött. Jag har svårt att somna nuförtiden.. Då är det iofs skönt att man egentligen inte har någon press på sig att somna, eftersom man inte måste upp på morgonen. Men jag kan ligga typ en timme innan jag väl somnar, och sen drömmer jag alldeles för mkt. Det händer inte jämt, men lite för ofta.

Imorgon hoppas jag på sol- och badväder. Var alldeles för länge sedan sist! Kanske Tranviken om man lyckas övertala mamma och syster... Vi får väl se. Sjukt trist blogg det här blev, jag vet, men jag skyller på att jag är lite sysslolös. Nu börjar dock strax Scrubs. Tja.

Lyssnar på:
Apologize - Timbaland feat. One Republic
Någon gång måste du bli själv - Säkert!

Storsjöyran 2007

 

Salem Al Fakir, Säkert!, Moneybrother, Hanna & jag på Moneybrother, Jag (som faktiskt inte stoppar fingrarna i ölen även om det ser så ut), Frösön där vi bodde, jag med den berömda (...) regnjackan, The Hives-Pelle, Hanna - glad trots vädret, världens godaste choklad, Hanna & Asha Ali, Mando Diao.

Resumé Lördag

Uppehåll! Helt otroligt men faktiskt sant, det regnade inte på hela lördagskvällen. Jag kunde t.o.m ha kjol på mig för den som vill veta det. Sandra kom upp och joinade oss denna kväll vilket var mkt trevligt. Det här var, iaf för mig, den lugnaste kvällen (rent musikmässigt dvs..) vilket gav mig mer tid till, just det: öl. Kvällen började dock lugnt med Asha Ali på Tuttifruttiscenen. Sjukt bra spelning! Jag fick höra precis alla låtar jag ville höra, och hon var ball. Sen blev det lite häng med diverse kompisar lite här och där. Och sen gick det som det gick, haha! Nädå, det var en trevlig kväll. Jag såg även Mando Diao, Timo Räisinen och Fibes, oh, Fibes! denna sista Yrankväll. En bra avslutning blev det iaf, och bildkalas lovas en annan dag.

Kvällens snyftis:
Jag, när Asha Ali sjöng "To bed", då var inte ögat helt torrt inte.

Kvällens hetaste:
Sångarna i Mando Diao, mhmm..

Kvällens har-du-hört-den-förut:
Jag igen, som framåt småtimmarna upprepade allt jag sa ungefär 5 gånger..

Kvällens röj:
Under Fibes, oh, Fibes! spelning tillsammans med
Schödda och co, grymt! 

Resumé Fredag

Och regnet fortsatte.. Tanken var Laakso kl.20:15 igår men Hanna och jag drog oss ordentligt för att ens gå utanför dörren. Så därför underhöll vi oss med lite vin och var nere vid Tuttifruttiscenen lagom för att se en 4-5 låtar. Det räckte. Efter det hann vi med kvällens enda öl (det finns bara inte tid!) innan det var dags för Timbuktu att rocka loss på Stortorget. Grym var han och vi (samt våra ögon) var oerhört tacksamma att han inte hade någon av sina färgglada pyjamaser på sig... Strax före 23 nästan rusade vi ner mot Cirkus ZigZag för att hinna till [ingenting] = sjukt onödig ansträngning då de var en hel halvtimme (!) försenade. Spelningen var iofs riktigt bra men förseningar tar duktigt på mitt humör.. Upplivade blev vi dock sedan av The Hives som var över förväntan! Trodde mer på Sahara Hotnights som var nästan sist ut där vid 01:45, men de var inte lika underhållande som jag hade tänkt. Musiken var bra (för det mesta) men roliga att se på var de inte direkt, eller så var det bara tiden på dygnet och kurret i min mage som försämrade mitt omdöme. I don't know.

Kvällens hetaste:
Pelle Almqvist med några skjortknappar uppknäppta.. Damn!

Kvällens hopp:
När Hanna rätt sent pekade mot himlen och den var helt klar! Lyckan värmde oss för en kort stund. Idag har dock hoppet sjunkit rätt rejält då molnen hopats igen.. Tur att man får så många komplimanger för sin regnjacka ;)

Kvällens sämsta:
Att man inte kan nå någon överhuvudtaget på telefon framåt småtimmarna.

Kvällens just-när-jag-börjat-ge-upp-hoppet:
.. så stötte jag äntligen på Sussi! :)

Kvällens besök:
Schöddas nattserenad utanför mitt fönster kl.03:15, du är skön du, haha! ;)

Resumé Torsdag

Så var Storsjöyran igång och vilket drag det blev första kvällen! Hanna och jag betade av Salem Al Fakir, Säkert! och Moneybrother vilket höll oss på Stortorget praktiskt taget hela kvällen. Det regnade.. och regnade.. och regnade. Men det gjorde väldigt lite då vi var väl utrustade med regnjackor som inte togs av många gånger under kvällens lopp. Min orangea (och ganska iögonfallande) jacka från H&M såg jag på fler människor och det kändes lite som vi hade ett speciellt band mellan oss, som att vi var en del av ett hemligt (men väldigt färgglatt) sällskap. Det kändes bra. Eftersom Hanna och jag hade fullt upp med bra musik hela kvällen blev det bara en snabb-öl efter Säkert! resten av kvällen sysselsatte vi oss med godisremmar 3 för 50:- (!). Någonting säger mig dock att resten av folket på området inte hade lika lite tid att dricka öl... Sjukt trevlig kväll blev det iaf, artisterna var över förväntan. Och på Moneybrother visste jag knappt var jag skulle ta vägen, så jävla grym var han! Jag som inte trodde han kunde bli rockigare, tji fick jag...


Kvällens kommentarer:
"Åh, den här är ju bra!" - Hanna när vi gick förbi Linda Sundblads spelning.. I rest my case.
"Fan vad skönt att vi inte bor på campingen!" - Sas väl ungefär 4ggr i timmen när regnet stod som spön i backen.

Kvällens bästa:
Det kommer bara leda till nåt ont - Säkert!
Hela konserten med Moneybrother

Kvällens hetaste:
Moneybrother

Kvällens mest långdragna:
Timmertransporten som drog förbi på järnvägen som man är tvungen att korsa om man ska ta sig upp till Stortorget. Vi var redan ute i sista minuten till Moneybrother så att stå där i 5 min och stampa kändes utan tvekan som världens mest onödiga och uppstressande sysselsättning.. Och ja, vi sprang sedan resten av vägen.

Kvällens skönaste:
Att man fick gå och lägga sig i en varm, skön säng inatt.

Mina kära batteriladdare!

Jag är trött och har ingenting att göra. Ingen vits att gå och lägga sig heller för jag har inget att läsa.. Om jag inte gräver fram de gamla Starletsarna från under sängen förstås, fast det känns väl sådär lagom lockande. Jag sitter och hoppas lite i smyg på msn, fast det ska jag sluta med strax. Fånigt bara, jag vet.

Ikväll har jag iaf varit och hälsat på kära Malin i hennes sjukt fina lägenhet i Haga. Det blev mkt trevligt prat och till slut åkte t.o.m de gamla skolkatalogerna fram en stund, blir lätt så ibland. Det är så skönt att ha mycket tid att träffa alla mina härliga vänner igen. Ni laddar verkligen mina batterier för den resterande delen av året då vi inte ses lika mkt, det vill jag att ni ska veta.

Dagen efter.

Det blev en blöt kväll igår. Mycket blöt. Varför man nu använder det uttrycket. Vi var ut iaf, det är det jag vill komma fram till, och kul var det! Fullständigt galet, men kul. Man måste väl ha det ibland också.

Idag är jag dock trött. Mycket trött. Men vi har åkt lite båt under dagen iaf, det var mysigt. Jag somnade på stranden på Gistaholmarna, sjukt behagligt måste jag säga. Men nu - vila.

Over and out (flitigt uttryck i Sunnansjö när bror och jag rände runt och lekte med de nyinköpta walkie-talkiesarna).




Syskonen Öberg väntar ut ösregnet.
(försök gärna hitta likheter oss emellan för vi hittar då inga, förutom att vi är rasande snygga..)

Back for now.

Jag tänkte blogga igår kväll, men då strejkade tydligen blogg.se (eller så var det något personligt mot mig då jag är en sjukt dålig bloggare nowadays..). Anyhow, så tänkte jag strax hänga på syster, bror och papsi till Sunnansjö några dagar och då kan jag lova att det inte blir mkt bloggat.

Semestertider är det iaf. Har varit i S-vall sedan i torsdags men det känns som jag haft semester typ två veckor redan. Antagligen för att jag hunnit med mer på de senaste dagarna än vad jag brukar få gjort på en hel semesterperiod. Träffat de flesta av mina kära vänner och en rätt stor del av släkten har jag gjort, mycket trevligt. Det är precis sånt som jag vill passa på att göra när jag är ledig, mera mera.

Förhoppningsvis har jag även ordnat boende från när jag måste flytta ur min älskade lägenhet. Jag hoppas bara det blir bra. Orkar inte hålla på mer under semestern, det är nämligen inte särskilt avkopplande att försöka hitta någonstans att bo. Men jag tror det här blir bra.

Nu ska jag packa (och inte glömma senaste numret av Cosmopolitan som innehåller helt galet heta bilder på Måns!). Hejsålänge.

Väderleksrapport

Vädret just nu gör mig lite illa till mods. Det känns nästan en smula ondskefullt. Och det hjälper inte direkt att det är någon därute som spelar flöjt då och då, blir lite samma stämning som när barn sjunger i skräckfilmer. Hoppas det gått över tills imorgon. Fast lite kan det få regna så jag kan använda min nya regnjacka som jag köpte igår..


Lyssnar på:
Natalie - Ola
Parents Livingroom - Shout Out Louds
Time Left For Love - Shout Out Louds

Good stuff.

En bra sak med att vakna klockan 8 en lördagsmorgon är att man kan se Mumin 8:35.

We are the (kubb)champions..

Ikväll spöade Carolina och jag Hannes och Hanna i kubb, yeah! Helt överlägsna var vi ;) Riktigt kul och somrigt spel det där måste jag säga, men det tar sin lilla tid. Efteråt tittade vi filmen "Scoop" med Woody Allen, Scarlett Johansson och Hugh Jackman. Rätt bra faktiskt, det var ganska speciella karaktärer i den men den var bra. Att sen Hugh ser ut som en äldre Måns Zelmerlöw gör ju inte direkt saken sämre.. ;) Jag åkte förresten buss hem hit till Trånkan sen och det är verkligen soft. Det var skönt med lite ombyte från alla pendeltåg och tunnelbanor. Buss har man ju växt upp med också så det känns lite mer som hemma på nåt sätt..

Lyssnar på:
To Bed - Asha Ali
Time Left For Love - Shout Out Louds
Det Kommer Bara Leda Till Nåt Ont - Säkert!